Horgász mágnes 90 kg

(6 vásárlói értékelés)

6 750 Ft

Kategória:

A legkisebb horgász mágnes gyerekeknek és kezdőknek. Jó szórakozást a mágnes horgászathoz! Dobja a mágnest a vízbe, és fedezze fel a rejtett kincseket.

A mágnes átmérője 4,8 cm, vastagsága 1,2 cm és súlya 0,26 kg.

Minimum a mágneses horgászathoz

A 90 kg-os mágnes az abszolút minimum, amely ahhoz szükséges, hogy a kincset megtalálja és partra húzza. A mágnes körülbelül 4 cm távolságban lévő tárgyakat képes kihúzni. A 90 kg-os tartóerőt ideális körülmények között kell mérni. A vízben található tárgyak rozsdásak, algákkal és sárral eldugultak, és nem érintik a mágnes egész felületét. Ezért nagyobb teherbírású mágnesekre van szükség.

Megfelelő mágnes gyerekeknek 

Gyermekekkel szeretné kipróbálni a mágneshorgászatot, de attól tart, hogy egy erős mágnessel megsérülhetnek? Mivel a mágneses erőtartomány körülbelül 4 centiméter, a legkisebb és leggyengébb mágneseinket gyermekek is használhatják.

Csak tartsa távol a gyermekeket az ajtókeretektől, a radiátoroktól és más olyan nagy vas tárgyaktól, amelyekhez a mágnes gyorsan és váratlanul hozzákapcsolódhat.

A kezdő horgászoknak kipróbálásra

A mágnes alkalmas víz alatti keresésre, valamint kezdő horgászok számára. Sokan érdeklődtek a mágnes horgászatból szóló videóink vagy blogjaink iránt, és úgy döntöttek, hogy vásárolnak egy kis mágnest tesztelésre. Találnak valamit és aztán meglátják. Ha ez a helyzet, ne habozzon, próbálja ki. Sokan érdekes fogásokat találtak már az első utazásuk során, és a mágnes horgászás lett a kedvenc hobbijuk.

Alacsony tartóerő

Ez a horgászmágnes mindössze 260 gramm súlyú, így könnyű a távolba dobni. Ezért különösen alkalmas gyermekek számára.

Állandó neodímium mágnes

A belső mágnes a világ legerősebb típusú állandó mágnese.

A legerősebb mágneses anyagból készül – neodímium, vas és bór (NdFeB) ötvözetéből. A polírozott és cink bevonatú acéltok segít megakadályozni a rozsdát, a sérüléseket és a mágnes törését. A mágnes élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy használat után törölje meg.

Aktív alsó rész

A mágneses erő a mágnes alsó részében koncentrálódik. Ez megsokszorozza és meghosszabbítja annak hatótávolságát. A mágnes többi oldala gyengébben vonz, mivel az acélhenger árnyékolja a tartóerejét és a mágnes aljára irányítja.

Mágnes horgászathoz alkalmas

A kötél megkötésére szolgáló szemek, a durva polírozott bevonat és a mágneses erő a mágnes aktív oldalába való koncentrálása miatt ideális eszköz a vízben rejlő fémkincsek megtalálására.

Széleskörű alkalmazás

A mágnes arra is felhasználható, hogy kihúzza a leesett munkaeszközöket vagy kulcsokat a csatornából, megkeresse a kulcsokat a fűben, a cserepes virágok felkötésére a lugasra, ha van vastartója, hulladékok szétválasztására, a kutak tisztítására, vagy a szökőkút megtisztítására az érméktől. 

Kiegészítők

A mágneshez javasoljuk, hogy vásároljon védőkesztyűt, hogy ne vágja meg magát az éles tárgyak eltávolításakor, valamint egy mágnes horgászkötelet és egy elakadásgátló kúpot, amelyek megóvják a mágnest a víz alá kerüléstől, illetve jelentősen csökkentik annak esélyét, hogy a mágnes beszoruljon az akadályok közé.

Figyelmeztetés: A mágnes károsíthatja az elektromos berendezéseket. Tartsa legalább 15 cm távolságban a hitelkártyáktól, számítógépektől, mobiltelefonoktól, óráktól és egyéb elektromos berendezésektől. Nem ajánlott a mágnes használata szívritmus-szabályozóval ellátott embereknél.

Tömeg 0.26 kg
Erő

90 kg

Átmérő

48 mm

Összetétel

NdFeB + acél

Hőellenállás

max. 80°C

Horgász mágnes 90 kg termékről 6 értékelés

 1. K. András

  szinte semmire sem jó, csak kulcsokra

 2. O. Róbert

  Ez a magnes elegge gyenge, idealis gyerekek szamara. A jo magnesek 290kg – tol kezdodnek.

 3. M. Péter

  Ezzel a mágnessel még nagyobb tárgyakat sikerült találnunk, amelyeket a partra húztunk, majd horog segítségével kihúztuk a vízből. Kezdésnek ajánlani tudom.

 4. H. Viktor

  94 kg-os mágnessel kezdtem, és elég is volt. Kihúztam egy 420 cm-es roxort, 20 kg feletti súllyal és sok más fogást, tehát nincs probléma találni vele valamit. Ajánlom ezt a mágnest kezdőknek.

 5. Karolina

  Ajálom

 6. Kis Juhász Simon

  Szerintem nagyon jó mert mar két vedret is szedtem ki a kutból es meg sok mindent ajánlom

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…