BISON METAL LOCK csavarrögzítő ragasztó 10 ml

1 200 Ft

Kategória:

Kiváló minőségű anaerob ragasztó fémcsavarok és anyák rögzítéséhez.

A ragasztó csavarok rögzítésére szolgál. A ragasztás biztosítja a meneteket a kilazulástól még hirtelen ütés vagy rezgés esetén is. A ragasztó a csavarmenetet is lezárja, így védve azt a rozsdásodástól. A ragasztóval történő rögzítés közepes erősségű. Szükség esetén a csavarkötés közönséges szerszámokkal szétszerelhető.

A ragasztó ellenáll a zsírnak, víznek, olajnak és oldószereknek. Hőálló -30 °C-tól +100 °C-ig. A Metal Lock anaerob ragasztó. Ez azt jelenti, hogy a termék fémmel együtt, oxigén hiányában keményedik meg, ezért a ragasztó nem keményedik meg olyan külső illesztéseken, ahol oxigén is jelen van.

Felhasználási terület

Fémragasztáshoz alkalmas csavarok és anyák rögzítésére. Felhasználási területek: autók, motorok, karburátorok, kerékpárok, horgász mágnesek, fűnyírók és sok minden más.

Nem alkalmas szintetikus anyagok és fa ragasztására.

Használati útmutató

A ragasztott felületeknek száraznak, tisztának és zsírtalanítottnak kell lenniük. A zsírtalanításhoz használhat például acetont.
Ragasztás előtt a fellazult rozsdát drótkefével vagy más hatékony módszerrel távolítsa el.

Vigye fel a ragasztót a menet egyik oldalára, majd rögtön csavarja össze az alkatrészeket. A kötés 15-30 perc múlva megszilárdul, a végleges szilárdságot 24 óra leteltével éri el. A friss foltokat azonnal távolítsa el szappannal és vízzel. A kikeményedett ragasztót éles késsel távolítsa el.

Fontos

Ne használja +10 °C alatt. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Tömeg 0.035 kg
Megkötési idő

24 óra

Maximális üzemi hőmérséklet

-30 °C-tól +100 °C-ig

A ragasztó mennyisége

10 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BISON METAL LOCK csavarrögzítő ragasztó 10 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.