Horgász mágnes 90 kg

6 900 Ft

Kategória:

A legkisebb horgász mágnes gyerekeknek és kezdőknek. Jó szórakozást a mágnes horgászathoz! Dobja a mágnest a vízbe, és fedezze fel a rejtett kincseket.

A mágnes átmérője 4,8 cm, vastagsága 1,2 cm és súlya 0,21 kg.

Minimum a mágneses horgászathoz

A 90 kg-os mágnes az abszolút minimum, amely ahhoz szükséges, hogy a kincset megtalálja és partra húzza. A mágnes körülbelül 4 cm távolságban lévő tárgyakat képes kihúzni. A 90 kg-os tartóerőt ideális körülmények között kell mérni. A vízben található tárgyak rozsdásak, algákkal és sárral eldugultak, és nem érintik a mágnes egész felületét. Ezért nagyobb teherbírású mágnesekre van szükség.

Megfelelő mágnes gyerekeknek 

Miért is alkalmas gyerekeknek a kézi mágnesünk? A mágnes ereje elég ahhoz, hogy a vízszint alól váratlan leleteket húzzon elő, amik mosolyt csalnak az arcukra. A mágnes súlya mindössze 210 gramm, megfelelő erősséggel és körülbelül 4 cm-es hatótávolsággal rendelkezik. A gyerekek biztosan képesek lesznek használni az Ön felügyelete alatt. Az a fő, hogy tartsa őket biztonságos távolságban az autó külsejétől, ajtókeretektől, radiátoroktól és más nagy vastárgyaktól, amelyekhez a mágnes gyorsan és váratlanul hozzákapcsolódhat.

A kezdő horgászoknak kipróbálásra

A mágnes alkalmas víz alatti keresésre, valamint kezdő horgászok számára. Sokan érdeklődtek a mágnes horgászatból szóló videóink vagy blogjaink iránt, és úgy döntöttek, hogy vásárolnak egy kis mágnest tesztelésre. Találnak valamit és aztán meglátják. Ha ez a helyzet, ne habozzon, próbálja ki. Sokan érdekes fogásokat találtak már az első utazásuk során, és a mágnes horgászás lett a kedvenc hobbijuk.

Alacsony tartóerő

Ez a horgászmágnes mindössze 210 gramm súlyú, így könnyű a távolba dobni. Ezért különösen alkalmas gyermekek számára.

Állandó neodímium mágnes

A belső mágnes a világ legerősebb típusú állandó mágnese.

A legerősebb mágneses anyagból készül – neodímium, vas és bór (NdFeB) ötvözetéből. A polírozott és cink bevonatú acéltok segít megakadályozni a rozsdát, a sérüléseket és a mágnes törését. A mágnes élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy használat után törölje meg.

Aktív alsó rész

A mágneses erő a mágnes alsó részében koncentrálódik. Ez megsokszorozza és meghosszabbítja annak hatótávolságát. A mágnes többi oldala gyengébben vonz, mivel az acélhenger árnyékolja a tartóerejét és a mágnes aljára irányítja.

Mágnes horgászathoz alkalmas

A kötél megkötésére szolgáló szemek, a durva polírozott bevonat és a mágneses erő a mágnes aktív oldalába való koncentrálása miatt ideális eszköz a vízben rejlő fémkincsek megtalálására.

Széleskörű alkalmazás

A mágnes arra is felhasználható, hogy kihúzza a leesett munkaeszközöket vagy kulcsokat a csatornából, megkeresse a kulcsokat a fűben, a cserepes virágok felkötésére a lugasra, ha van vastartója, hulladékok szétválasztására, a kutak tisztítására, vagy a szökőkút megtisztítására az érméktől. 

Kiegészítők

A mágneshez javasoljuk, hogy vásároljon védőkesztyűt, hogy ne vágja meg magát az éles tárgyak eltávolításakor, valamint egy mágnes horgászkötelet és egy elakadásgátló kúpot, amelyek megóvják a mágnest a víz alá kerüléstől, illetve jelentősen csökkentik annak esélyét, hogy a mágnes beszoruljon az akadályok közé.

Figyelmeztetés: A mágnes károsíthatja az elektromos berendezéseket. Tartsa legalább 15 cm távolságban a hitelkártyáktól, számítógépektől, mobiltelefonoktól, óráktól és egyéb elektromos berendezésektől. Nem ajánlott a mágnes használata szívritmus-szabályozóval ellátott embereknél.

A CSAVAR RÖGZÍTÉSE:

A szemescsavart minden használat előtt szorosan a mágneshez kell csavarozni.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

A csavar biztosabb tapadásához a BISON METAL LOCK 10 ml speciális ragasztót ajánljuk.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

Kóstolj bele a mágnes horgászat varázsába!

Ebben a videóban a webshopunkban kapható készlettel horgászunk:

Horgász mágnes 530 kg
Kétoldalas horgász mágnes 300 kg
Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)
Kesztyűk mágnes horgászathoz

Széleskörű leletgyűjtemény lelkes mágnes horgászoktól

Tömeg 0.2100000 kg
Erő

90 kg

Átmérő

48 mm

Összetétel

NdFeB + acél

Hőellenállás

max. 80°C

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Horgász mágnes 90 kg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.