Horgász mágnes 90 kg

6 900 Ft

Kategória:

A legkisebb horgász mágnes gyerekeknek és kezdőknek. Jó szórakozást a mágnes horgászathoz! Dobja a mágnest a vízbe, és fedezze fel a rejtett kincseket.

A mágnes átmérője 4,8 cm, vastagsága 1,2 cm és súlya 0,21 kg.

Minimum a mágneses horgászathoz

A 90 kg-os mágnes az abszolút minimum, amely ahhoz szükséges, hogy a kincset megtalálja és partra húzza. A mágnes körülbelül 4 cm távolságban lévő tárgyakat képes kihúzni. A 90 kg-os tartóerőt ideális körülmények között kell mérni. A vízben található tárgyak rozsdásak, algákkal és sárral eldugultak, és nem érintik a mágnes egész felületét. Ezért nagyobb teherbírású mágnesekre van szükség.

Megfelelő mágnes gyerekeknek 

Miért is alkalmas gyerekeknek a kézi mágnesünk? A mágnes ereje elég ahhoz, hogy a vízszint alól váratlan leleteket húzzon elő, amik mosolyt csalnak az arcukra. A mágnes súlya mindössze 210 gramm, megfelelő erősséggel és körülbelül 4 cm-es hatótávolsággal rendelkezik. A gyerekek biztosan képesek lesznek használni az Ön felügyelete alatt. Az a fő, hogy tartsa őket biztonságos távolságban az autó külsejétől, ajtókeretektől, radiátoroktól és más nagy vastárgyaktól, amelyekhez a mágnes gyorsan és váratlanul hozzákapcsolódhat.

A kezdő horgászoknak kipróbálásra

A mágnes alkalmas víz alatti keresésre, valamint kezdő horgászok számára. Sokan érdeklődtek a mágnes horgászatból szóló videóink vagy blogjaink iránt, és úgy döntöttek, hogy vásárolnak egy kis mágnest tesztelésre. Találnak valamit és aztán meglátják. Ha ez a helyzet, ne habozzon, próbálja ki. Sokan érdekes fogásokat találtak már az első utazásuk során, és a mágnes horgászás lett a kedvenc hobbijuk.

Alacsony tartóerő

Ez a horgászmágnes mindössze 210 gramm súlyú, így könnyű a távolba dobni. Ezért különösen alkalmas gyermekek számára.

Állandó neodímium mágnes

A belső mágnes a világ legerősebb típusú állandó mágnese.

A legerősebb mágneses anyagból készül – neodímium, vas és bór (NdFeB) ötvözetéből. A polírozott és cink bevonatú acéltok segít megakadályozni a rozsdát, a sérüléseket és a mágnes törését. A mágnes élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy használat után törölje meg.

Aktív alsó rész

A mágneses erő a mágnes alsó részében koncentrálódik. Ez megsokszorozza és meghosszabbítja annak hatótávolságát. A mágnes többi oldala gyengébben vonz, mivel az acélhenger árnyékolja a tartóerejét és a mágnes aljára irányítja.

Mágnes horgászathoz alkalmas

A kötél megkötésére szolgáló szemek, a durva polírozott bevonat és a mágneses erő a mágnes aktív oldalába való koncentrálása miatt ideális eszköz a vízben rejlő fémkincsek megtalálására.

Széleskörű alkalmazás

A mágnes arra is felhasználható, hogy kihúzza a leesett munkaeszközöket vagy kulcsokat a csatornából, megkeresse a kulcsokat a fűben, a cserepes virágok felkötésére a lugasra, ha van vastartója, hulladékok szétválasztására, a kutak tisztítására, vagy a szökőkút megtisztítására az érméktől. 

Kiegészítők

A mágneshez javasoljuk, hogy vásároljon védőkesztyűt, hogy ne vágja meg magát az éles tárgyak eltávolításakor, valamint egy mágnes horgászkötelet és egy elakadásgátló kúpot, amelyek megóvják a mágnest a víz alá kerüléstől, illetve jelentősen csökkentik annak esélyét, hogy a mágnes beszoruljon az akadályok közé.

Figyelmeztetés: A mágnes károsíthatja az elektromos berendezéseket. Tartsa legalább 15 cm távolságban a hitelkártyáktól, számítógépektől, mobiltelefonoktól, óráktól és egyéb elektromos berendezésektől. Nem ajánlott a mágnes használata szívritmus-szabályozóval ellátott embereknél.

Tömeg 0.210 kg
Erő

90 kg

Átmérő

48 mm

Összetétel

NdFeB + acél

Hőellenállás

max. 80°C

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Horgász mágnes 90 kg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…