Akció!

Kétoldalas horgász mágnes 300 kg

(10 vásárlói értékelés)

23 250 Ft

Kategória:

Kétoldalas horgász mágnes 300 kg-os szakítóerővel. Jó szórakozást a mágnes horgászathozl! Dobja a mágnest a vízbe, és fedezze fel a rejtett kincseket.

A mágnes átmérője 7,3 cm, vastagsága 2,8 cm és súlya 1,1 kg.

Extra erős kétoldalas mágnes

Extra erős kétoldalas horgász mágnes fémtárgyak megtalálására a folyók és tavak alján. A legtöbb mágnestől eltérően mindkét oldalról vonzza a tárgyakat. Ideális körülmények között egy 300 kilogrammos tárgyat is képes elbírni. Jól csúszik a víz fenekén, és hatékonyan összegyűjti a leleteket folyók vagy tavak aljáról.

Kétoldalas mágnes

A mágnesnek két mágnesesen aktív oldala és két menete van – az egyik középen a tetején, a másik az oldalán. Az első menet tengelyirányban áthalad az egész mágnesen, a második oldalról halad a mágnes közepébe. Válassza ki, melyik menetet kívánja használni, és távolítsa el a gyűrűt a másik menetről.

Mivel a mágnes mindkét oldaláról vonz, nagyobb területet lesz képes elérni, és nagyobb esélye lesz valami megtalálására.

A mágnes alkalmas a partról történő húzásra. Könnyen átcsúszik a kövek és a gyökerek között, ezzel is csökkentve a víz alatti elakadás kockázatát.

Legmagasabb minőség

Az állandó neodímium mágnest vastag, rozsdaálló szerkezetbe ágyazzák, amely megóvja a töréstől, a sérülésektől és a rozsdától. A belső mágnes a legerősebb NdFeB mágneses összetételből készül. Ennek eredményeként óriási szakítóereje van, és nagyobb hatótávolságból vonzza a tárgyakat.

Optimális súly

Meg fog lepődni, hogy mekkora erő gyűlik össze egy ilyen kis tárgyban. A mágnes súlya 0,62 kg. Ennek eredményeként viszonylag gyorsan süllyed. Egyazon időben több leletet képes kihúzni a vízből, és élvezetesebb vele a horgászat.

Mágnes horgászathoz alkalmas

Ezt a mágnest kifejezetten a mágneses kincsvadászathoz fejlesztették ki. Kiváló segítséget nyújt, mindkét oldaláról vonzza a tárgyakat, csiszolt, vastag acélburkolat fedi és gyűrűs menetek találhatók benne.

Széleskörű alkalmazás

A mágnes arra is felhasználható, hogy kihúzza a csatornába beesett kulcsokat vagy munkaeszközöket, megkeresse a kulcsokat a fűben, felkösse a cserepes virágokat a lugasra, ha van vastartója, szétválassza a hulladékot, kitisztítsa a kutakat vagy megtisztítsa a szökőkutat az érméktől.

Kiegészítők

A mágneshez ajánlott védőkesztyűt vásárolni, hogy ne vágja meg magát az éles tárgyak eltávolításakor, és egy erős poliészter kötelet, amely megkönnyíti a mágnes leválasztását és a vízből való kihúzását.

A CSAVAR RÖGZÍTÉSE:

A szemescsavart minden használat előtt szorosan a mágneshez kell csavarozni.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

A csavar biztosabb tapadásához a BISON METAL LOCK 10 ml speciális ragasztót ajánljuk.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

Kóstolj bele a mágnes horgászat varázsába!

Ebben a videóban a webshopunkban kapható készlettel horgászunk:

Horgász mágnes 530 kg
Kétoldalas horgász mágnes 300 kg
Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)
Kesztyűk mágnes horgászathoz

Széleskörű leletgyűjtemény lelkes mágnes horgászoktól

Tömeg 1.1000000 kg
Erő

2×300 kg

Összetétel

NdFeB + acél

Hőellenállás

max. 80°C

Kétoldalas horgász mágnes 300 kg termékről 10 értékelés

 1. Őri Imre

  A megrendelést követő napon a termék megérkezett és várakozáson felül teljesít! Ár/érték arányban a legjobb a piacon!
  Csak ajánlani tudom!

 2. Richárd Szalay

  A megrendelés után három nappal, megérkezett a csomag – benne két SzuperErős mágnessel. Első ránézésre hibátlan 🙂
  Mindenkinek javasolni tudom, aki ilyet/innen keresgél!

 3. G. Balázs

  Ajánlom ezt a mágnest, kiválóan alkalmas mind a hídra, mind a partra.

 4. N. Csanád

  Tokeletes magnes, amely elso magneskent hasznalhato. Nagyszeru a partrol torteno horgaszathoz. Szukseg eseten hidmagneskent is felhasznalhato, miutan felcserelte a „szemet” oldalrol kozepre. Erre a magnesre kihuztunk egy kozlekedesi tablat es kerekpart is.

 5. Décsi Dániel

  A mágnesnek valóban nagy ereje van, és ha szerencséje van, olyan szuper darabokat találhat, amelyeket nem probléma a partra húzni..

 6. P. Olivér

  Nagyon jo es elegge eros magnes a ketoldalas horogmegkotesnek koszonhetoen hasznalhato a hidrol es a partrol is.

 7. Sallai Csaba

  Jo magnes, elegedett vagyok.

 8. Farkas Tibor

  Kezdo vagyok és hasznalataval sikerult kihuznom tobbek kozott szefet is. Azt gondolom, kezdesnek epp elegendo. Elmeny vele horgaszni.

 9. Csizmazia Norbert

  21 órával a rendelés után már meg is érkezett, pedig az ország másik feléről rendeltem. NAGYON erős, jó minőségűnek tűnik. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 10. Csizmazia Norbert

  Update: pár óra alatt kihúztunk vele egy mázsányi vasat kb. különböző helyekről 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.