Akció!

Horgász mágnes 530 kg

24 990 Ft

Kategória:

Extra erős mágnes kincsvadászatra. Induljon el mágnes horgászatra! Dobja a mágnest a vízbe, és fedezze fel a rejtett kincseket.

A mágnes átmérője 10 cm, vastagsága 2 cm és súlya 1,3 kg.

Extra erős mágnes szemescsavarral 

Extra erős horgász mágnes, hihetetlen 530 kg szakítóerővel. Minél erősebb a mágnes, annál több kincsre lel. Ezzel a mágnessel nem kell aggódnia, hogy nem talál semmit. Ha van acél tárgy, aminek közelébe dobja a mágnest, akkor valószínűleg kihúzza azt. Távolról is vonzza a kisebb tárgyakat. Hozzájuk sem kell érnie. Csak sétáljon el mellettük, és a mágnes kihúzza őket.

A legerősebb anyag és vastag acélszerkezet

A mágnes vastag cinkbevonatú acéltokba van helyezve, amely megvédi a rozsdától, a károsodástól, és ezzel egyidejűleg növeli a teljes mágneses erőt. A legerősebb mágneses anyagból készül – neodímium, vas és bór (NdFeB) ötvözetéből. A mágnes élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy használat után törölje meg. 

Koncentrált mágneses erő

A mágneses erő a mágnes alsó részébe koncentrálódik, ez megerősíti és növeli a mágnes hatótávolságát. A mágnes tetejének mágneses ereje viszonylag alacsony.

Mágnes horgászathoz alkalmas

A kötél megkötésére szolgáló szem, a durva polírozott bevonat és a mágneses erő a mágnes aktív oldalába való koncentrálása miatt ideális eszköz a vízben rejlő fémkincsek megtalálására.

Optimális súly

Az 530 kg-os mágnes súlya 1,3 kg. Mivel a mágnes elég nehéz, nem kell várnia minden egyes dobásnál, amíg az a víz aljára süllyed. Egyazon időben több leletet képes kihúzni a vízből, és élvezetesebb vele a horgászat.

Széleskörű alkalmazás

A mágnes arra is felhasználható, hogy kihúzza a csatornába beesett kulcsokat vagy munkaeszközöket, megkeresse a kulcsokat a fűben, felkösse a cserepes virágokat a lugasra, ha van vastartója, szétválassza a hulladékot, kitisztítsa a kutakat vagy megtisztítsa a szökőkutat az érméktől. 

Kiegészítők

A 530 kg-os mágneshez védőkesztyű vásárlását is javasoljuk, hogy ne vágja meg magát az éles tárgyak eltávolításakor, és egy rugalmatlan kötelet, amely nem szakad el, ha a mágnes akadályba ütközik.

Tömeg 1.3 kg
Erő

530 kg

Átmérő

100 mm

Összetétel

NdFeB + acél

Hőellenállás

max. 80°C

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Horgász mágnes 530 kg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…