Kötél 540 kg (narancssárga 30 m)

6 490 Ft

SKU: L7-30M-OR Kategória:

Poliészter kötél mágneses horgászathoz, vastagsága 7 mm, hossza 30 m, teherbírása 540 kg. Rugalmatlan és sokkal erősebb, mint egy hagyományos kötél. Ezért nem szakad el, és a mágnes nem szorul a víz alá.

Extra erős kötél, ideális mágneses horgászathoz. Háromszor kisebb súllyal rendelkezik, mint egy hegymászó kötél, így könnyebb bedobni és kihúzni a vízből. Mivel nem szív fel vizet, órákig tartó keresés után is könnyű marad, és gyorsan szárad. 

A poliészter kötél rugalmatlan

Sok más kötél (pl. ejtőernyő zsinór) rugalmas és nyújtható. Rugalmas kötél használatánál nem tudja megfelelően irányítani a mágnest a víz alatt. A nehéz leleteket szintén nehéz kihúzni rugalmas kötéllel: ahelyett, hogy nehéz tárgyat húzna, csak széthúzza a kötelet.

Köteleink rugalmatlanok, így segítségükkel könnyű kihúzni a nehéz leleteket és jobban irányíthatja a mágnes víz alatti mozgását.

oranžový paracord

Nem veszíti el erejét, és tartósabb

Kötelünk poliészterből készül, nem nylonból. A nylon nedvesen veszíti el az erejét, a poliészter nem veszíti el az erejét. A poliészter gyorsabban szárad, ellenállóbb a súrlódás és az UV-sugárzás káros hatásaival szemben. A poliészter használatának legnagyobb előnye azonban, hogy a kötél nem lesz rugalmas.

Kevésbé vágja be kezet

Poliészter kötelünk vastagsága 7 mm. Ez két milliméterrel több, menta az 550-es ejtőernyő zsinór. Ennek eredményeként húzáskor lényegesen kevésbé vagy legyen kezét.

Autó vontatására alkalmas

A 7 mm vastag kötél alkalmas autó vontatására, ha a mágnes akadályba ütközik és autóval szeretné húzni.

Ideális szín

A sugárzó narancssárga színnek köszönhetően a kötél jól látható a vízszint alatt. Ha a mágnes beragad, láthatja, hol van, és manuálisan engedheti el, vagy másik mágnessel kihúzhatja.

Hogyan kell helyesen csomót kötni 

A kötél szilárdságának megőrzése érdekében javasoljuk az alábbi cikkben található: Hogyan kössünk csomót a mágnesre?

A kötelek kategóriájában vékonyabb 5 mm-es köteleket kínálunk 340 kg -ig

A kötél nem alkalmas hegymászásra.

Tömeg 0.920 kg
Hosszúság

30 méter

Vastagság

7 mm

Erő

540 kg

Szín

narancssárga

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kötél 540 kg (narancssárga 30 m)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük