JUNIOR mágnes horgász készlet (mágnes (90 kg) + elakadásgátló kúp + kötél (15 méter))

10 990 Ft

Kategória:

Miért is olyan népszerű a mágnes horgászat? Biztosan azért, mert a kincsvadászat élményét és izgalmát az egész családdal megoszthatja. A gyerekek imádják. Nekik állítottuk össze JUNIOR készletünket, az ideális felszerelést.

A JUNIOR készlet tetszeni fog Önnek, tartalma:

  • egy kézi mágnes (húzóerő 90 kg)
  • egy elakadásgátló kúp
  • egy erős 15 méteres kötél.

Miért is alkalmas gyerekeknek a kézi mágnesünk? A mágnes ereje elég ahhoz, hogy a vízszint alól váratlan leleteket húzzon elő, amik mosolyt csalnak az arcukra. A mágnes súlya mindössze 210 gramm, megfelelő erősséggel és körülbelül 4 cm-es hatótávolsággal rendelkezik. A gyerekek biztosan képesek lesznek használni az Ön felügyelete alatt.  Az a fő, hogy tartsa őket biztonságos távolságban az autó külsejétől, ajtókeretektől, radiátoroktól és más nagy vastárgyaktól, amelyekhez a mágnes gyorsan és váratlanul hozzákapcsolódhat.

A mágnes azok számára a kezdő mágnes horgászok számára is alkalmas, akik egy kisebb mágnest keresnek, hogy kipróbálják ezt a hobbit. Már az első vadászat során izgalmas leletekre lelhet, így a mágnes horgászat könnyen a kedvenc hobbijává válhat. Idővel bizonyosan nagyobb mágnesre lesz szüksége, amivel a vadászat sikerét megsokszorozhatja.

A készlet kiegészítője az extra erős rikító narancssárga, 5 mm-es kötél, amely a víz alatt is jól látható. Ha a mágnes beakad, a kötél színének köszönhetően látni fogja, hol. Könnyen kiszabadíthatja kézzel vagy egy másik mágnes segítségével. Ugyanakkor nem kell gyakran ilyen helyzetbe kerülnie az elakadásgátló kúppal. A jó hír az, hogy a JUNIOR készlet tartalmazza az elakadásgátló kúp is.

Többet is olvashat a mágnesről, a kötélről és az elakadásgátló kúpról és ezek remek tulajdonságairól.

Kiegészítők

Javasoljuk, hogy vásároljon védőkesztyűt. Ez kényelmesebbé teszi a kötél kezelését és megvédi a víztől és sártól a vadászat közben. Az éles tárgyakkal való érintkezéskor is növelik a biztonságot.

Figyelmeztetés:A mágnes kárt tehet az elektronikában. Tartsa legalább 15 centiméterre a hitelkártyáktól, számítógépektől, mobiltelefonoktól, óráktól és más elektronikai eszközöktől. A mágnest nem használhatják pacemakerrel rendelkező személyek.

Egy 90 kg húzóerővel rendelkező mágnes esetében például a következő leleteket találták:

mágnes pecázás - bicikli horog

mágnes pecázás - rúd a kútból

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„JUNIOR mágnes horgász készlet (mágnes (90 kg) + elakadásgátló kúp + kötél (15 méter))” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…