Kesztyűk mágnes horgászathoz

(3 vásárlói értékelés)

1 290 Ft

SKU: MF-RUK Kategória:

Kiváló védelmet nyújtanak éles tárgyak ellen. Csúszásmentesek és vízállóak – nem lesz piszkos.  A keze levegőt kap és nem izzad bele.

A kesztyű megvédi a kezét az éles tárgyak által okozott vágásoktól, és növeli a mágneses horgászat kényelmét. Ezt a kesztyűmodellt tapasztalt kincsvadászok tanácsai alapján választottuk.

Nem vágja meg magát éles tárgyak eltávolításakor

A kesztyű nagyfokú védelmet nyújt a vágások ellen, amikor éles tárgyakat távolít el a mágnesről. Összességében nagyfokú ellenállással rendelkeznek a mechanikai sérülésekkel, szakadással és kopással szemben. Ez annak köszönhető, hogy 100% Spandex poliamidból készülnek.

A kötél kevésbé fogja megvágni

Nehéz tárgyak kesztyű nélküli húzásakor a kötél kényelmetlenül belevághat a kézbe. A kesztyűviselés megoldja ezt a problémát.

Nem koszolja össze magát

A kesztyű vízálló. Nem koszolódik be, ha nedves, sárral és algával borított tárgyakat kezel. Télen a kesztyű szárazon tartja a kezet és véd a megfázás ellen.

Kiváló csúszásgátló

A kesztyűk még akkor sem csúsznak, ha nedves fémtárgyakat tart a kezében. A kesztyű tenyere nitriltárcsákkal van borítva, hogy a tárgyak ne csússzanak ki a kezéből, és könnyebben megfoghatók legyenek.

A finommotoros készségek megmaradnak

A kesztyűk rugalmas anyagból készülnek, és nem túl durvák, így a finommotoros készségek megmaradnak. Még a finom munkáknál is ügyesek és gyakorlottak lesznek az ujjai. A mágnesre helyezett tárgyat pontosan úgy tarthatja, ahogyan szüksége van rá.

Gyorsan felvehető

A Spandex anyag nagyon rugalmas és hajlékony. A kesztyűket gyorsan és könnyen felhúzhatja a kezére, és ugyanolyan könnyen le is veheti a kezéről. A hajlékonyságuknak köszönhetően kézre állnak.

Egyéb felhasználási lehetőségek

A kesztyűk olajállóak, és különösen alkalmasak olajokkal és kenőanyagokkal való munkavégzésre. A logisztikában, az építőiparban, a kézműiparban, a könnyű- és nehéziparban is használhatóak. Kerülje a savakat, az alkoholt és a ketonos oldószereket (pl. aceton).

Kesztyűméret

L, M, S, XL

Kesztyűk mágnes horgászathoz termékről 3 értékelés

  1. Őri Imre

    Ideális kiegészítője az általam választott termékeknek főleg, ha nem kristálytiszta vízben mágnespecázunk!

  2. Kovács László

    A kesztyu egesz jo, az ara is.

  3. Szabó Zsolt

    Hiába XL kicsi

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük