Kesztyűk mágneses horgászathoz

(3 vásárlói értékelés)

1 290 Ft

SKU: MF-RUK Kategória:

Kiváló védelmetet nyújtanak éles tárgyak ellen. Nem csúsznak. Vízállóak, nem szennyeződnek. A kezek lélegezhetnek és nem izzadnak.

A kesztyűk megvédik a kezét éles tárgyak ellen. Ugyanakkor tulajdonságaiknak köszönhetően jobbá teszik a mágneshorgászás élményét. Ezt a kesztyűmodellt a tapasztalt kincsvadászok tanácsai alapján választottuk.

Éles tárgyak szedésekor nem vágja meg magát

A kesztyűk magas védelmetet nyújtanak a kézvágás ellen, amikor éles tárgyakat távolít el a mágnesről. Összességében magas a mechanikai sérülésekkel, a szakadásokkal és a kopással szembeni ellenálló képességük. Ez köszönhető annak, hogy 100% Spandex-poliamidból készülnek.

A kötél kevésbé fogja megvágni

Ha nehéz tárgyakat kesztyű nélkül kívánja kihúzni, a kötél kényelmetlenül megvágja a kezét. A kesztyű viselése megoldja ezt a problémát.

Nem piszkítja be magát

A sárral és algákkal borított nedves tárgyak kezelésénél nem piszkítja be magát. Télen a kesztyű szárazon tartja kezét és védi a megfázástól.

Kiváló csúszásgátló

A kesztyűk még akkor sem csúsznak, ha nedves és vas tárgyakat tart a kezében. A kesztyű tenyere nitriltárcsákkal van borítva, hogy a tárgyak ne csússzanak ki a kezéből, és könnyebben megfoghatók legyenek.

A finom kézügyesség megmarad

A kesztyűk rugalmas anyagból készülnek, és nem túl vastagok, így a finom kézügyesség megmarad. Ujjai még gyengéd munka mellett is ügyesek lesznek. Pontosan úgy fogja be a tárgyat a mágnesbe, ahogyan szüksége van rá.  

Gyors kézre illesztés

A Spandex anyag nagyon rugalmas és hajlékony. A kesztyűt gyorsan és könnyen feltudja helyezni a kezére. Ugyanolyan könnyen letudja húzni a kezéről. Ennek a rugalmasságnak köszönhetően a ülni fognak a kezére. 

Egyéb felhasználások

A kesztyűk olajállóak, és különösen alkalmasak az olajok és zsírok kezelésére. Használhatók logisztikában, építőiparban, kézművességben, könnyű- és nehéziparban is. Kerülje a savakat, alkoholokat és ketonikus oldószereket (pl. aceton). 

Kesztyűméret

L, M, S, XL

Kesztyűk mágneses horgászathoz termékről 3 értékelés

  1. Őri Imre

    Ideális kiegészítője az általam választott termékeknek főleg, ha nem kristálytiszta vízben mágnespecázunk!

  2. Kovács László

    A kesztyu egesz jo, az ara is.

  3. Szabó Zsolt

    Hiába XL kicsi

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük