Out of Stock

Kesztyűk mágnes horgászathoz

(5 vásárlói értékelés)

1 650 Ft

Kategória:

Kiváló védelmet nyújtanak éles tárgyak ellen. Csúszásmentesek és vízállóak – nem lesz piszkos.  A keze levegőt kap és nem izzad bele.

Törlés

A kesztyű megvédi a kezét az éles tárgyak által okozott vágásoktól, és növeli a mágneses horgászat kényelmét. Ezt a kesztyűmodellt tapasztalt kincsvadászok tanácsai alapján választottuk.

Nem vágja meg magát éles tárgyak eltávolításakor

A kesztyű nagyfokú védelmet nyújt a vágások ellen, amikor éles tárgyakat távolít el a mágnesről. Összességében nagyfokú ellenállással rendelkeznek a mechanikai sérülésekkel, szakadással és kopással szemben. Ez annak köszönhető, hogy 100% Spandex poliamidból készülnek.

A kötél kevésbé fogja megvágni

Nehéz tárgyak kesztyű nélküli húzásakor a kötél kényelmetlenül belevághat a kézbe. A kesztyűviselés megoldja ezt a problémát.

Nem koszolja össze magát

A kesztyű vízálló. Nem koszolódik be, ha nedves, sárral és algával borított tárgyakat kezel. Télen a kesztyű szárazon tartja a kezet és véd a megfázás ellen.

Kiváló csúszásgátló

A kesztyűk még akkor sem csúsznak, ha nedves fémtárgyakat tart a kezében. A kesztyű tenyere nitriltárcsákkal van borítva, hogy a tárgyak ne csússzanak ki a kezéből, és könnyebben megfoghatók legyenek.

A finommotoros készségek megmaradnak

A kesztyűk rugalmas anyagból készülnek, és nem túl durvák, így a finommotoros készségek megmaradnak. Még a finom munkáknál is ügyesek és gyakorlottak lesznek az ujjai. A mágnesre helyezett tárgyat pontosan úgy tarthatja, ahogyan szüksége van rá.

Gyorsan felvehető

A Spandex anyag nagyon rugalmas és hajlékony. A kesztyűket gyorsan és könnyen felhúzhatja a kezére, és ugyanolyan könnyen le is veheti a kezéről. A hajlékonyságuknak köszönhetően kézre állnak.

Mágneses horgászkesztyűk mérettáblázata

Egyéb felhasználási lehetőségek

A kesztyűk olajállóak, és különösen alkalmasak olajokkal és kenőanyagokkal való munkavégzésre. A logisztikában, az építőiparban, a kézműiparban, a könnyű- és nehéziparban is használhatóak. Kerülje a savakat, az alkoholt és a ketonos oldószereket (pl. aceton).

Kóstolj bele a mágnes horgászat varázsába!

Ebben a videóban a webshopunkban kapható készlettel horgászunk:

Horgász mágnes 530 kg
Kétoldalas horgász mágnes 300 kg
Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)
Kesztyűk mágnes horgászathoz

Széleskörű leletgyűjtemény lelkes mágnes horgászoktól

Tömeg 0.0770000 kg
Kesztyűméret

L, M, S, XL

Kesztyűk mágnes horgászathoz termékről 5 értékelés

 1. Őri Imre

  Ideális kiegészítője az általam választott termékeknek főleg, ha nem kristálytiszta vízben mágnespecázunk!

 2. Kovács László

  A kesztyu egesz jo, az ara is.

 3. Szabó Zsolt

  Hiába XL kicsi

 4. pisti

  szuper!

 5. Martin Gráczó

  Fantasztikus

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.