Akció!

STANDARD mágnes horgász készlet (mágnes (290 kg) + elakadásgátló kúp + horog + kötél (30 méter))

31 500 Ft

Kategória:

Élvezze a kincskeresés élményét és izgalmát ezzel a készlettel. Meg fog lepődni, mekkora erő gyűlt össze egy ilyen kicsi mágnesben, amely elfér a kezében. A készlet egyaránt ideális a kezdők és a tapasztaltabb
vadászok számára.

A STANDARD mágnes horgász készlet tetszeni fog Önnek, tartalma:

    • egy meglepően erős mágnes (húzóerő 290 kg)
    • egy elakadásgátló kúp
    • egy szemescsavaros horog
    • egy erős 30 méteres kötél.

A meglepően erős mágnest kifejezetten mágnes horgászatra fejlesztették ki. Ideális körülmények között egy 290 kg-os tárgyat is elbír. Minél erősebb a mágnes, annál több leletet találhat vele. Ezzel a segédeszközzel távolabbi tárgyakat is magához tud vonzani, amelyek még akkor sem engednek el olyan könnyen, ha a folyó fenekén húzza őketTegye magát boldoggá a STANDARD készlet megvásárlásával, és induljon kalandos vadászatra.

A készlet kiegészítője az extra erős rikító narancssárga, 5 mm-es kötél, amely a víz alatt is jól látható. Ha a mágnes beakad, a kötél színének köszönhetően látni fogja, hol. Könnyen kiszabadíthatja kézzel vagy egy másik mágnes segítségével. Ugyanakkor nem kell gyakran ilyen helyzetbe kerülnie az elakadásgátló kúppal. A jó hír az, hogy a STANDARD készlet tartalmazza az elakadásgátló kúp is.

A készlet részét képezi a szemescsavaros horog is. Kíváncsi, hogy mire használható? Amikor a leletet a víz szintje fölé húzza, ott már nem hat a víz felhajtóereje, ilyenkor a nehéz tárgyak leválhatnak a mágnesről. Ezen a videón jól látható, ahogyan a megtalált bicikli lecsatlakozik. Mivel a videóban szereplő kincsvadásznak nem volt szemescsavaros kampója, nem tudta kihúzn a biciklit. Ez nem történhet meg Önnel, ha ezt a készletet választja.

Többet is olvashat a mágnesről, a rope és az elakadásgátló kúpról és ezek nagyszerű tulajdonságairól.

Kiegészítők

Javasoljuk, hogy vásároljon védőkesztyűt. Ez kényelmesebbé teszi a kötél kezelését és megvédi a víztől és sártól a vadászat közben. Az éles tárgyakkal való érintkezéskor is növelik a biztonságot. Szállító dobozunk bizonyára ugyanilyen jó szolgálatot tesz majd Önnek, amellyel kényelmesen és biztonságosan viheti magával a készletét.

Figyelmeztetés: A mágnes kárt tehet az elektronikában. Tartsa legalább 15 centiméterre a hitelkártyáktól, számítógépektől, mobiltelefonoktól, óráktól és más elektronikai eszközöktől. A mágnest nem használhatják pacemakerrel rendelkező személyek.

Egy 290 kg húzóerővel rendelkező mágnes esetében például a következő leleteket találták:

mágnes pecázás - bicikli

mágnes pecázás - golyókmágnes pecázás - patkó

mágnes pecázás - biztonságos

mágnes pecázás - létra

mágnes pecázás - iphone

Egy horoggal például a következő leleteket húzták ki a vízből:

mágnes pecázás - felszerelés

mágnes pecázás - lánc

mágnes pecázás - cipő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„STANDARD mágnes horgász készlet (mágnes (290 kg) + elakadásgátló kúp + horog + kötél (30 méter))” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…