Akció!

Horgász mágnes 290 kg

(2 vásárlói értékelés)

23 490 Ft

Kategória:

Különösen erős horgász mágnes vízben bujkáló vastárgyak megtalálására. Jó szórakozást a mágnes horgászathoz! Dobja a mágnest a vízbe, és fedezze fel a rejtett kincseket!

A mágnes átmérője 7,5 cm, vastagsága 1,8 cm és súlya 0,71 kg.

Miért pont ez a horgász mágnes?

Extra erős

Extra erős mágnes, amelyet kifejezetten mágnes horgászatra terveztek. Ideális körülmények között képes elbírni egy 290 kilogrammos tárgyat. Minél erősebb a mágnes, annál több kincsre lel. Az erős mágnes magához vonzza a távolabbi tárgyakat, és nem engedi el őket olyan könnyen, amikor a víz alján húzza. Ha gyenge a mágnese, előfordulhat, hogy olyan tárgyat talál, amelyet nem tud kihúzni vele.

A mágnes erőssége azt fejezi ki, hogy ideális körülmények között milyen nehéz elszakítani egy vastag acéltárgyról. A vízben található tárgyak rozsdásak, és nem érintik a mágnes egész felületét, ezért a mágnes horgászathoz nagy erejű mágnesre van szükség.

Legmagasabb minőség

A belső mágnes a világ legerősebb típusú állandó mágnese. A legerősebb mágneses anyagból készül – neodímium, vas és bór (NdFeB) ötvözetéből. Nemcsak hatalmas szakítóerővel, hanem nagy hatótávolsággal is rendelkezik. Az acéltok megakadályozza a mágnes károsodását és törését. A mágnes élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy használat után törölje meg.

Koncentrált mágneses erő

A mágneses erő a mágnes alsó részébe koncentrálódik, ez megerősíti és növeli a mágnes hatótávolságát. A többi oldalt vastag acélréteg védi, itt a mágneses erő jelentősen alacsonyabb. 

Mágnes horgászathoz alkalmas

Meg fog lepődni, hogy mekkora erő képes összegyűlni egy ilyen apró tárgyban, amely belefér az Ön kezébe. A mágneshez ajánlunk vásárolni egy elakadásgátló kúpot. Ez megkönnyíti a mágnes csúszását kövek, gyökerek és más tárgyak között. Csökken annak esélye, hogy a mágnes  beszorul a víz fenekén és nem lehet majd kihúzni.

Optimális súly

A mágnes súlya 0,71 kg. Ennek eredményeként kellően nehéz és viszonylag gyorsan süllyed. Egyazon időben több leletet képes kihúzni a vízből, és a horgászat is élvezetesebb.

Széleskörű alkalmazás

A mágnes arra is felhasználható, hogy kihúzza a csatornába beesett kulcsokat vagy munkaeszközöket, megkeresse a kulcsokat a fűben, felkösse a cserepes virágokat a lugasra, ha van vastartója, szétválassza a hulladékot, kitisztítsa a kutakat vagy megtisztítsa a szökőkutat az érméktől.

Kiegészítők

A 290 kg-os mágneshez erős poliészter kötél és elakadásgátló kúp használatát is javasoljuk, amik jelentősen csökkentik annak az esélyét, hogy a mágnes beszorul a víz fenekén. Szintén javasoljuk, hogy viseljen védőkesztyűt azért, hogy az éles tárgyak eltávolításakor ne vágja meg magát.

A CSAVAR RÖGZÍTÉSE:

A szemescsavart minden használat előtt szorosan a mágneshez kell csavarozni.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

A csavar biztosabb tapadásához a BISON METAL LOCK 10 ml speciális ragasztót ajánljuk.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

Kóstolj bele a mágnes horgászat varázsába!

Ebben a videóban a webshopunkban kapható készlettel horgászunk:

Horgász mágnes 530 kg
Kétoldalas horgász mágnes 300 kg
Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)
Kesztyűk mágnes horgászathoz

Széleskörű leletgyűjtemény lelkes mágnes horgászoktól

Tömeg 0.71 kg
Erő

290 kg

Átmérő

75 mm

Összetétel

NdFeB + acél

Hőellenállás

max. 80°C

Horgász mágnes 290 kg termékről 2 értékelés

  1. Laczkó Péter

    Csak meg szeretném köszönni mind minőségben mind méretben és működésben pont ugyan azt kaptam mint amit megrendeltem!! A mágnes brutál erős!! A 290kg ost rendeltem és a várakozásomon felülit kaptam. Sajnos nem első mágnesvásárlási próba volt de csak csalódtam eddig és vissza is küldtem a mágneseket.

    Köszönöm mégegyszer!

  2. Szikhard Béla

    Tegnap délután lett megrendelve. És ma reggel meg is érkezett. Kiválóan becsomagolva. Ha leteszteltem, tudatom, de hatalmas erőnek tűnik, és még nem is volt a mágnesem egész felületére rátapadva a rúd. Kivancsi vagyok, hogy fogom egesz felulettel bedobni a vizbe.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.