Akció!

Horgász mágnes 290 kg

(2 vásárlói értékelés)

23 490 Ft

Kategória:

Különösen erős horgász mágnes vízben bujkáló vastárgyak megtalálására. Jó szórakozást a mágnes horgászathoz! Dobja a mágnest a vízbe, és fedezze fel a rejtett kincseket!

A mágnes átmérője 7,5 cm, vastagsága 1,8 cm és súlya 0,71 kg.

Miért pont ez a horgász mágnes?

Extra erős

Extra erős mágnes, amelyet kifejezetten mágnes horgászatra terveztek. Ideális körülmények között képes elbírni egy 290 kilogrammos tárgyat. Minél erősebb a mágnes, annál több kincsre lel. Az erős mágnes magához vonzza a távolabbi tárgyakat, és nem engedi el őket olyan könnyen, amikor a víz alján húzza. Ha gyenge a mágnese, előfordulhat, hogy olyan tárgyat talál, amelyet nem tud kihúzni vele.

A mágnes erőssége azt fejezi ki, hogy ideális körülmények között milyen nehéz elszakítani egy vastag acéltárgyról. A vízben található tárgyak rozsdásak, és nem érintik a mágnes egész felületét, ezért a mágnes horgászathoz nagy erejű mágnesre van szükség.

Legmagasabb minőség

A belső mágnes a világ legerősebb típusú állandó mágnese. A legerősebb mágneses anyagból készül – neodímium, vas és bór (NdFeB) ötvözetéből. Nemcsak hatalmas szakítóerővel, hanem nagy hatótávolsággal is rendelkezik. Az acéltok megakadályozza a mágnes károsodását és törését. A mágnes élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy használat után törölje meg.

Koncentrált mágneses erő

A mágneses erő a mágnes alsó részébe koncentrálódik, ez megerősíti és növeli a mágnes hatótávolságát. A többi oldalt vastag acélréteg védi, itt a mágneses erő jelentősen alacsonyabb. 

Mágnes horgászathoz alkalmas

Meg fog lepődni, hogy mekkora erő képes összegyűlni egy ilyen apró tárgyban, amely belefér az Ön kezébe. A mágneshez ajánlunk vásárolni egy elakadásgátló kúpot. Ez megkönnyíti a mágnes csúszását kövek, gyökerek és más tárgyak között. Csökken annak esélye, hogy a mágnes  beszorul a víz fenekén és nem lehet majd kihúzni.

Optimális súly

A mágnes súlya 0,71 kg. Ennek eredményeként kellően nehéz és viszonylag gyorsan süllyed. Egyazon időben több leletet képes kihúzni a vízből, és a horgászat is élvezetesebb.

Széleskörű alkalmazás

A mágnes arra is felhasználható, hogy kihúzza a csatornába beesett kulcsokat vagy munkaeszközöket, megkeresse a kulcsokat a fűben, felkösse a cserepes virágokat a lugasra, ha van vastartója, szétválassza a hulladékot, kitisztítsa a kutakat vagy megtisztítsa a szökőkutat az érméktől.

Kiegészítők

A 290 kg-os mágneshez erős poliészter kötél és elakadásgátló kúp használatát is javasoljuk, amik jelentősen csökkentik annak az esélyét, hogy a mágnes beszorul a víz fenekén. Szintén javasoljuk, hogy viseljen védőkesztyűt azért, hogy az éles tárgyak eltávolításakor ne vágja meg magát.

Tömeg 0.71 kg
Erő

290 kg

Átmérő

75 mm

Összetétel

NdFeB + acél

Hőellenállás

max. 80°C

Horgász mágnes 290 kg termékről 2 értékelés

  1. Laczkó Péter

    Csak meg szeretném köszönni mind minőségben mind méretben és működésben pont ugyan azt kaptam mint amit megrendeltem!! A mágnes brutál erős!! A 290kg ost rendeltem és a várakozásomon felülit kaptam. Sajnos nem első mágnesvásárlási próba volt de csak csalódtam eddig és vissza is küldtem a mágneseket.

    Köszönöm mégegyszer!

  2. Szikhard Béla

    Tegnap délután lett megrendelve. És ma reggel meg is érkezett. Kiválóan becsomagolva. Ha leteszteltem, tudatom, de hatalmas erőnek tűnik, és még nem is volt a mágnesem egész felületére rátapadva a rúd. Kivancsi vagyok, hogy fogom egesz felulettel bedobni a vizbe.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…