Kétoldalas horgász mágnes 500 kg

(5 vásárlói értékelés)

41 990 Ft

Kategória:

Kétoldalas horgász mágnes 500 kg szakítóerővel. Mágnes horgászatra fel! Dobja a mágnest a vízbe, és fedezze fel a rejtett kincseket.

A mágnes átmérője 9,7 cm, vastagsága 4 cm és súlya 2,4 kg.

Rendkívül erős kétoldalas mágnes

Kétoldalas horgász mágnes gyűrűvel, kifejezetten mágnes horgászathoz. Ideális esetben mindkét oldalán 500 kg szakítóerővel bír. Nagy fémtárgy kihúzásával (pl. kerékpár, széf) is megbirkózik. Jól csúszik a víz alján, és hatékonyan gyűjti össze a környező tárgyakat. Ez az egyik legerősebb mágnes a mágnes horgászathoz.

Kétoldalas mágnes

Az általános gyűrűs mágnesekkel ellentétben ennek a mágnesnek két aktív oldala van, amelyeken összeszedi a fémtárgyakat, valamint két gyűrűs menettel rendelkezik a kötél megkötésére. Kiválaszthatja, hogy a kötelet az oldalsó vagy a felső menethez rögzíti-e. A másik gyűrű, amelyet éppen nem használ, lecsavarható. 

A kétoldalas mágnes előnye, hogy mindkét oldaláról vonzza a tárgyakat, nem csak az egyik oldaláról. Távoli tárgyakat is vonzhat, ezért még sok más leletet megtalál.

A kötelet akkor érdemes az oldalsó gyűrűhöz kötni, ha a mágnest partról dobja be a vízbe, és maga felé húzza. A felső gyűrű a hídról való keresésre szolgál.

Legmagasabb minőség

A 2 x 500 kg mágnes a világ legerősebb mágneses anyagából készül – neodímium, vas és bór (NdFeB) ötvözetéből. Nem csak óriási szakítóereje van, hanem nagyobb hatótávolságból is vonzza a tárgyakat. A csiszolt és rozsdaálló acélburkolat, amelybe a mágnes be van építve, segít megelőzni a sérüléseket és a repedéseket. A mágnes élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy használat után törölje meg.

Optimális súly

Ennek a kétoldalas mágnesnek súlya 2,4 kg. Ennek eredményeként viszonylag gyorsan süllyed. Egyazon időben több leletet képes kihúzni a vízből, és élvezetesebbé teszi a horgászatot.

Széleskörű alkalmazás

A kincsvadászat mellett a mágnes arra is jó, hogy kihúzza a csatornába beesett kulcsokat vagy munkaeszközöket, megkeresse a kulcsokat a fűben, felkösse a cserepes virágokat a lugasra, ha van vastartója, szétválassza a hulladékot, kitisztítsa a kutakat vagy megtisztítsa a szökőkutat az érméktől.

Kiegészítők

A kétoldalas mágneshez ajánlott rugalmatlan merev kötél és védőkesztyű vásárlása, hogy ne vágja meg magát az éles tárgyak eltávolításakor.

A CSAVAR RÖGZÍTÉSE:

A szemescsavart minden használat előtt szorosan a mágneshez kell csavarozni.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

A csavar biztosabb tapadásához a BISON METAL LOCK 10 ml speciális ragasztót ajánljuk.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

Kóstolj bele a mágnes horgászat varázsába!

Ebben a videóban a webshopunkban kapható készlettel horgászunk:

Horgász mágnes 530 kg
Kétoldalas horgász mágnes 300 kg
Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)
Kesztyűk mágnes horgászathoz

Széleskörű leletgyűjtemény lelkes mágnes horgászoktól

Tömeg 2.4000000 kg
Erő

2×500 kg

Átmérő

97 mm

Összetétel

NdFeB + acél

Hőellenállás

max. 80°C

Kétoldalas horgász mágnes 500 kg termékről 5 értékelés

 1. Gábor

  A mágnest tökéletesen ajánlom.

 2. D. Tamás

  Rendkívül erős mágnes, kiválóan müködik. A kötél szintén jó.

 3. Rőth Mihály

  A magnest ajanlani tudom

 4. Kiss Károly

  nagyon erős mágnes, kiválóan működik, a kötél is jó

 5. Gál Viki

  A valaha volt legjobb mágnesem! Brutalis ero mindket oldalon, meg tavoli targyakat is vonzza.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.