Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)

(4 vásárlói értékelés)

4 990 Ft

Poliészter kötél mágnes horgászathoz, vastagsága 5 mm, teherbírása 340 kg, hossza 30 m. Rugalmatlan és erősebb, mint egy hagyományos kötél. Nem szakad el, és a mágnes nem akad el a víz alatt.

Extra erős kötél, mágnes horgászathoz ideális. Négyszer kisebb súllyal rendelkezik, mint egy hegymászó kötél, így könnyebb bedobni és kihúzni a vízből. Mivel nem szív fel vizet, órákig tartó keresés után is könnyű marad, és gyorsan szárad.

Rugalmatlan poliészter kötél

Sok más kötél (pl. ejtőernyő zsinór) rugalmas és nyújtható. Rugalmas kötél használatánál nem tudja megfelelően irányítani a mágnest a víz alatt. A nehéz leleteket szintén nehéz kihúzni rugalmas kötéllel: ahelyett, hogy a nehéz tárgyat húzná, csak kinyújtja a kötelet.

Köteleink rugalmatlanok, így segítségükkel könnyű kihúzni a nehéz leleteket és jobban irányíthatja a mágnes víz alatti mozgását.

oranžový paracord

Nem veszíti el erejét, és tartósabb

Kötelünk poliészterből készül, nem nylonból. A nylon nedvesen elveszíti az erejét, a poliészter nem veszíti el az erejét. A poliészter gyorsabban szárad, ellenállóbb a súrlódás és az UV-sugárzás káros hatásaival szemben. 

Extra erős kötél

A kötél 9 belső szálat tartalmaz, amelyek egy kissé vastagabbak, mint a 7 szálat tartalmazó ejtőernyő zsinórok, ezért erős és törésállóbb, mint az ejtőernyő zsinórja. Ha csak a kezével fogja húzni a mágnest, akkor nem kell attól félnie, hogy elszakítja a kötelet. Emberi erővel nem szakítható szét.

Lano paracord oranžové 9 vlákien

Kevésbé vágja a kezét

Poliészter kötelünk vastagsága 5 mm. Ez egy milliméterrel több, mint az 550-es ejtőernyő zsinór. Ennek eredményeként húzáskor lényegesen kevésbé vágja be a kezét.

oranžové lano paracord hrúbka 5mm

Ideális hosszúság és szín

A legtöbb ember 15 méternél nagyobb távolságra képes eldobni. A 30 méteres kötél ezért ideális hosszúságú. A rövid kötélen lévő mágnest nem lehet megfelelő mélységbe dobni, ahol egyre több és érdekesebb lelet található.

A kötél rikító narancssárga színének köszönhetően jól látható a vízszint alatt. Ha a mágnes beakad, láthatja, hol van, és kiszabadíthatja kézzel, vagy egy másik mágnessel kihúzhatja.

Hogyan kell helyesen csomót kötni 

A kötél szilárdságának megőrzése érdekében javasoljuk a Hogyan kössünk csomót a mágnesre? cikkünk elolvasását.

A kötelek kategóriájában vastagabb, 7 mm-es köteleket kínálunk 540 kg -ig. Az ilyen kötél akkor előnyösebb, ha a mágnes akadályba ütközik, és autóval szeretné húzni.

A kötél hegymászásra nem alkalmas.

Kóstolj bele a mágnes horgászat varázsába!

Ebben a videóban a webshopunkban kapható készlettel horgászunk:

Horgász mágnes 530 kg
Kétoldalas horgász mágnes 300 kg
Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)
Kesztyűk mágnes horgászathoz

Széleskörű leletgyűjtemény lelkes mágnes horgászoktól

Tömeg 0.4500000 kg
Összetétel

poliészter

Hosszúság

30 méter

Vastagság

5 mm

Erő

340 kg

Szín

narancssárga

Kötél 340 kg (narancssárga 30 m) termékről 4 értékelés

 1. Takács Viktor

  Ez a kötél szuper, mert nem issza be a vizet, masszív, nem erőlteti meg a kezem, azelőtt kék kötelem volt Lidl-ből, és az beszívta a vizet, teljesen vizes voltam. Ezért azt javaslom, hogy fizessen valamivel többet ezért a kötélért, mint egy Lidl kötélért.

 2. Weisz Kornél

  A kötél tökéletes. Nagyon jól tartható és rendkívül tartós. Egyértelmü választás mindenkinek, aki komolyan veszi a mágneshorgászatot. Előnye a 15 m feletti kötélhez képest, hogy nagyobb működési sugárral rendelkezik. Ajánlott a 290 és 300 kg erősségü közepes méretű mágnesekhez. Határozottan ajánlom.

 3. Zilizi Nikolas

  Egyertelmu valasztas. 3 kotelem van. Ketto 30 m és egy alcazo 15 m kotel. Sajat tapasztalataim alapjan pontosan ezt a kotelet ajanlom. Meg akkor is, ha nem eri el a megadott tavolsagot, egyertelmu valasztas (a 15 meteres kotelnel elofordult, hogy elfelejtetettem rogziteni és 17 m-re dobtam). Sot, ezt a szint meg zavaros vizben is jo latni, igy tovabbra is attekintest kap arrol, hogy hol van, es mi torténik vele.

 4. Pécsi Ramóna

  A kötél rendben van, piszkos vízben is látható.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.