PREMIUM mágnes horgász készlet (kétoldalas mágnes (500 kg) + horog + kötél (30 méter))

49 490 Ft

Kategória:

Prémium minőséget és hatalmas erőt keres? Induljon kincsvadászatra PREMIUM készletünkkel. El fogja varázsolni a készlet részét képező prémium kétoldalas 500 kg-os mágnesünk. Ezzel nem marad le egyetlen kincsről sem!

A PREMIUM mágnes horgász készlet tetszeni fog Önnek, tartalma:

  • egy hihetetlenül erős kétoldalas mágnes (500 kg)
  • egy szemescsavaros horog
  • extra erős 30 méteres kötél.

A hihetetlenül erős mágnes ideális körülmények között akár egy 500 kg-os tárgyat is elbír, amit kétségtelenül értékelni fog. Minél erősebb a mágnes, annál több leletet találhat vele. A hagyományos horgász mágnesekkel ellentétben ez a mágnes két aktív oldallal rendelkezik, mindkettővel gyűjthet leleteket. Ezzel a segédeszközzel távolabbi tárgyakat is magához tud vonzani, amelyek még akkor sem engednek el olyan könnyen, ha a folyó fenekén húzza őket. Ennek a mágnesnek hatalmas előnye, hogy két helyen is van rajta menet, így kiválaszthatja, hogy a kötéllel ellátott szemescsavar a mágnes tetején vagy oldalán legyen. Így alkalmazkodhat az adott helyzethez, és maximalizálhatja a vadászat sikerét. Tegye magát boldoggá a PREMIUM készlet megvásárlásával, és induljon kalandos vadászatra.

A készlet kiegészítője az extra erős rikító narancssárga, 7 mm-es kötél, amely a víz alatt is jól látható. Ha a mágnes beakad, a kötél színének köszönhetően látni fogja, hol, így könnyebben kiszabadíthatja.

A készlet részét képezi a szemescsavaros horog is. Kíváncsi, hogy mire használható? Amikor a leletet a víz szintje fölé húzza, ott már nem hat a víz felhajtóereje, ilyenkor a nehéz tárgyak leválhatnak a mágnesről. Ezen a videón jól látható, ahogyan a megtalált bicikli lecsatlakozik. Mivel a videóban szereplő kincsvadásznak nem volt szemescsavaros kampója, nem tudta kihúzni a biciklit. Ez nem történhet meg Önnel, ha ezt a készletet választja.

Többet is olvashat a mágnesről és a kötélről és azok nagyszerű tulajdonságairól.

Kiegészítők

Javasoljuk, hogy vásároljon védőkesztyűt . Ez kényelmesebbé teszi a kötél kezelését és megvédi a víztől és sártól a vadászat közben. Az éles tárgyakkal való érintkezéskor is növelik a biztonságot. Szállító dobozunk bizonyára ugyanilyen jó szolgálatot tesz majd Önnek, amellyel kényelmesen és biztonságosan viheti magával a készletét.

Figyelmeztetés: A mágnes kárt tehet az elektronikában. Tartsa legalább 15 centiméterre a hitelkártyáktól, számítógépektől, mobiltelefonoktól, óráktól és más elektronikai eszközöktől. A mágnest nem használhatják pacemakerrel rendelkező személyek.

Egy 500 kg húzóerővel rendelkező mágnes esetében például a következő leleteket találták:

mágnes pecázás - pisztoly

mágnes pecázás - széf

Egy horoggal például a következő leleteket húzták ki a vízből:

mágnes pecázás - gear

mágnes pecázás - lánc

mágnes pecázás - cipő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PREMIUM mágnes horgász készlet (kétoldalas mágnes (500 kg) + horog + kötél (30 méter))” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…