PREMIUM mágnes horgász készlet (kétoldalas mágnes (500 kg) + horog + kötél (30 méter))

49 490 Ft

Kategória:

Prémium minőséget és hatalmas erőt keres? Induljon kincsvadászatra PREMIUM készletünkkel. El fogja varázsolni a készlet részét képező prémium kétoldalas 500 kg-os mágnesünk. Ezzel nem marad le egyetlen kincsről sem!

A PREMIUM mágnes horgász készlet tetszeni fog Önnek, tartalma:

  • egy hihetetlenül erős kétoldalas mágnes (500 kg)
  • egy szemescsavaros horog
  • extra erős 30 méteres kötél.

A hihetetlenül erős mágnes ideális körülmények között akár egy 500 kg-os tárgyat is elbír, amit kétségtelenül értékelni fog. Minél erősebb a mágnes, annál több leletet találhat vele. A hagyományos horgász mágnesekkel ellentétben ez a mágnes két aktív oldallal rendelkezik, mindkettővel gyűjthet leleteket. Ezzel a segédeszközzel távolabbi tárgyakat is magához tud vonzani, amelyek még akkor sem engednek el olyan könnyen, ha a folyó fenekén húzza őket. Ennek a mágnesnek hatalmas előnye, hogy két helyen is van rajta menet, így kiválaszthatja, hogy a kötéllel ellátott szemescsavar a mágnes tetején vagy oldalán legyen. Így alkalmazkodhat az adott helyzethez, és maximalizálhatja a vadászat sikerét. Tegye magát boldoggá a PREMIUM készlet megvásárlásával, és induljon kalandos vadászatra.

A készlet kiegészítője az extra erős rikító narancssárga, 7 mm-es kötél, amely a víz alatt is jól látható. Ha a mágnes beakad, a kötél színének köszönhetően látni fogja, hol, így könnyebben kiszabadíthatja.

A készlet részét képezi a szemescsavaros horog is. Kíváncsi, hogy mire használható? Amikor a leletet a víz szintje fölé húzza, ott már nem hat a víz felhajtóereje, ilyenkor a nehéz tárgyak leválhatnak a mágnesről. Ezen a videón jól látható, ahogyan a megtalált bicikli lecsatlakozik. Mivel a videóban szereplő kincsvadásznak nem volt szemescsavaros kampója, nem tudta kihúzni a biciklit. Ez nem történhet meg Önnel, ha ezt a készletet választja.

Többet is olvashat a mágnesről és a kötélről és azok nagyszerű tulajdonságairól.

Kiegészítők

Javasoljuk, hogy vásároljon védőkesztyűt . Ez kényelmesebbé teszi a kötél kezelését és megvédi a víztől és sártól a vadászat közben. Az éles tárgyakkal való érintkezéskor is növelik a biztonságot. Szállító dobozunk bizonyára ugyanilyen jó szolgálatot tesz majd Önnek, amellyel kényelmesen és biztonságosan viheti magával a készletét.

Figyelmeztetés: A mágnes kárt tehet az elektronikában. Tartsa legalább 15 centiméterre a hitelkártyáktól, számítógépektől, mobiltelefonoktól, óráktól és más elektronikai eszközöktől. A mágnest nem használhatják pacemakerrel rendelkező személyek.

Egy 500 kg húzóerővel rendelkező mágnes esetében például a következő leleteket találták:

mágnes pecázás - pisztoly

mágnes pecázás - széf

Egy horoggal például a következő leleteket húzták ki a vízből:

mágnes pecázás - gear

mágnes pecázás - lánc

mágnes pecázás - cipő

A CSAVAR RÖGZÍTÉSE:

A szemescsavart minden használat előtt szorosan a mágneshez kell csavarozni.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

A csavar biztosabb tapadásához a BISON METAL LOCK 10 ml speciális ragasztót ajánljuk.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

Kóstolj bele a mágnes horgászat varázsába!

Ebben a videóban a webshopunkban kapható készlettel horgászunk:

Horgász mágnes 530 kg
Kétoldalas horgász mágnes 300 kg
Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)
Kesztyűk mágnes horgászathoz

Széleskörű leletgyűjtemény lelkes mágnes horgászoktól

Tömeg 3.4290000 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PREMIUM mágnes horgász készlet (kétoldalas mágnes (500 kg) + horog + kötél (30 méter))” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.