Kiegészítők

A következő tartozékokat javasoljuk a mágneshez és a kötélhez.

 • Elakadásgátló kúp

  Abban az esetben, ha a 94 kg-os mágnest, 162 kg-os mágnest vagy 290 kg-os mágnest választotta ajánlatunkból, akkor javasoljuk, hogy vásárolja meg hozzá a megfelelő kúpot.Ha kúpmentes mágnest használ, akkor az elakad a kövekbe és a fák gyökereibe a folyó alján. Időnként a mágnes úgy elakad, hogy már nem húzza ki.

  Amikor a műanyag kúpot a mágnesre helyezi, a mágnes könnyebben átcsúszik az akadályok között. A kúp javítja a mágnes víz alatti láthatóságát, a világos színének köszönhetően.

  A kúpok csak az egyoldalas mágneseinkhez illeszkednek, a 90 kg-os, 160 kg-os és 290 kg-os súlyokkal. Sajnos nem értékesítünk kúpokat más mágnesekhez.

 • Acél horog

  Néhány nehéz leletet, mint például a kerékpár, motorkerékpár, pad vagy létra, nem húzhatók ki mágnessel. Ekkor lesz segítségünkre a horog. A horgot a kötél ellentétes végéhez kötheti, így nincs szükség újabb kötél vásárlására.
 • Kesztyűk

  A mágneshorgászáshoz ajánlunk kesztyűt hordani. Nem vágja meg magát éles tárgyakkal és a kötél kevésbé fogja megvágni a kezét.
 • Ragasztó

  A mágnes szemescsavarjának biztosításához minőségi anaerob ragasztót ajánlunk, ami a fémcsavarok rögzítésére szolgál. A ragasztásnak köszönhetően az így rögzített kötések még ütések és rezgések hatására sem lazulnak. Emellett a ragasztó lezárja a csavarmeneteket, így megvédi azokat a rozsdásodástól.