Kötél 340 kg (terepmintás 15 m)

(3 vásárlói értékelés)

2 990 Ft

Poliészter kötél mágnes horgászathoz, vastagsága 5 mm, teherbírása 340 kg, hossza 15 m. Rugalmatlan és erősebb, mint egy hagyományos kötél. Nem szakad el, és a mágnes nem akad el a víz alatt.

Extra erős kötél, ideális mágnes horgászathoz. Négyszer kisebb súllyal rendelkezik, mint egy hegymászó kötél, így könnyebb bedobni és kihúzni a vízből. Mivel nem szív fel vizet, órákig tartó keresés után is könnyű marad, és gyorsan szárad.

A poliészter kötél rugalmatlan

Sok más kötél (pl. ejtőernyő zsinór) rugalmas és nyújtható. Rugalmas kötél használatánál nem tudja megfelelően irányítani a mágnest a víz alatt. A nehéz leleteket szintén nehéz kihúzni rugalmas kötéllel: ahelyett, hogy a nehéz tárgyat húzná, csak kinyújtja a kötelet.

Köteleink rugalmatlanok, így segítségükkel könnyű kihúzni a nehéz leleteket és jobban irányíthatja a mágnes víz alatti mozgását.

Lano pre magnet fishing kamufláž

Nem veszíti el erejét, és tartósabb

Kötelünk poliészterből készül, nem nylonból. A nylon nedvesen elveszíti az erejét, a poliészter nem veszíti el az erejét. A poliészter gyorsabban szárad, ellenállóbb a súrlódás és az UV-sugárzás káros hatásaival szemben. 

Extra erős kötél

A kötél 9 belső szálat tartalmaz, amelyek egy kissé vastagabbak, mint a 7 szálat tartalmazó ejtőernyő zsinórok, ezért erős és törésállóbb, mint az ejtőernyő zsinórja. Ha csak a kezével fogja húzni a mágnest, akkor nem kell attól félnie, hogy elszakítja a kötelet. Emberi erővel nem szakítható szét.

Lano pre magnet fishing kamufláž 9 vlákien

Kevésbé vágja a kezét

Poliészter kötelünk vastagsága 5 mm. Ez két milliméterrel több, mint az 550-es ejtőernyő zsinór. Ennek eredményeként húzáskor lényegesen kevésbé vágja a kezét.

5mm hrubé lano pre magnet fishing kamufláž

Hogyan kell helyesen csomót kötni 

A kötél szilárdságának megőrzése érdekében javasoljuk a Hogyan kössünk csomót a mágnesre? cikkünk elolvasását. A legtöbb ember 15 méternél nagyobb távolságra képes eldobni, ezért javasoljuk a 30 méter hosszú kötelet

A kötelek kategóriájában vastagabb, 7 mm-es köteleket kínálunk 540 kg -ig. Az ilyen kötél akkor előnyösebb, ha a mágnes akadályba ütközik, és autóval szeretné húzni.

A kötél hegymászásra nem alkalmas .

Kóstolj bele a mágnes horgászat varázsába!

Ebben a videóban a webshopunkban kapható készlettel horgászunk:

Horgász mágnes 530 kg
Kétoldalas horgász mágnes 300 kg
Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)
Kesztyűk mágnes horgászathoz

Széleskörű leletgyűjtemény lelkes mágnes horgászoktól

 

Összetétel

poliészter

Hosszúság

15 méter

Vastagság

5 mm

Erő

340 kg

Szín

álcázó

Kötél 340 kg (terepmintás 15 m) termékről 3 értékelés

  1. Őri Imre

    Az általam választott 300kg-os mágnes ez ideális! Nagyon erős, rendkívül gyorsan szárad és nem vágja a kezezem!

  2. Papp Dávid

    Elegedett voltam a kotellel, neha kicsit rovid volt, amikor a hidrol horgasztam.

  3. U. Erik

    Kinezesre a kotel szep es kvalitas, ketszer hasznalva, eddig nem volt problema.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.