Kötél 340 kg (álcázás 15 m)

2 990 Ft

SKU: L5-15M-CAM Kategória:

Poliészter kötél mágneses horgászathoz, vastagsága 5 mm, teherbírása 340 kg, hossza 15 m. Rugalmatlan és erősebb, mint egy hagyományos kötél. Nem szakad el, és a mágnes nem akad el a víz alatt.

Extra erős kötél, ideális mágneses horgászathoz. Négyszer kisebb súllyal rendelkezik, mint egy hegymászó kötél, így könnyebb bedobni és kihúzni a vízből. Mivel nem szív fel vizet, órákig tartó keresés után is könnyű marad, és gyorsan szárad.

A poliészter kötél rugalmatlan

Sok más kötél (pl. ejtőernyő zsinór) rugalmas és nyújtható. Rugalmas kötél használatánál nem tudja megfelelően irányítani a mágnest a víz alatt. A nehéz leleteket szintén nehéz kihúzni rugalmas kötéllel: ahelyett, hogy nehéz tárgyat húzna, csak széthúzza a kötelet.

Köteleink rugalmatlanok, így segítségükkel könnyű kihúzni a nehéz leleteket és jobban irányíthatja a mágnes víz alatti mozgását.

Lano pre magnet fishing kamufláž

Nem veszíti el erejét, és tartósabb

Kötelünk poliészterből készül, nem nylonból. A nylon nedvesen veszíti el az erejét, a poliészter nem veszíti el az erejét. A poliészter gyorsabban szárad, ellenállóbb a súrlódás és az UV-sugárzás káros hatásaival szemben. 

Extra erős kötél

A kötél 9 (nem 7 mint a normál ejtőernyő zsinór) belső szálakat tartalmaz, amelyek egy kissé vastagabbak. Ezért erős és ellenállóbb törés ellen, mint az ejtőernyő zsinórja. Ha csak kezével fogja húzni a mágnest, akkor nem kell aggódnia, hogy elszakítja a kötelet. Nincs az ember erejében, hogy szétszakítsa.

Lano pre magnet fishing kamufláž 9 vlákien

Kevésbé vágja be a kezét

Poliészter kötelünk vastagsága 5 mm. Ez két milliméterrel több, mint az 550-es ejtőernyő zsinór. Ennek eredményeként húzáskor lényegesen kevésbé vágja be a kezét.

5mm hrubé lano pre magnet fishing kamufláž

Hogyan kell helyesen csomót kötni 

A kötél szilárdságának megőrzése érdekében javasoljuk az alábbi cikkben található: Hogyan kössünk csomót a mágnesre? A legtöbb ember 15 méternél nagyobb távolságra képes eldobni, ezért javasolunk egy 30 méter hosszú kötelet

A kötelek kategóriájában vastagabb 6 mm-es köteleket kínálunk 560 kg -ig. Az ilyen kötél akkor előnyösebb, ha a mágnes akadályba ütközik, és autóval szeretné húzni.

A kötél nem alkalmas hegymászásra.

 

Összetétel

poliészter

Hosszúság

15 méter

Vastagság

5 mm

Erő

340 kg

Szín

álcázó

Kötél 340 kg (álcázás 15 m) termékről 1 értékelés

  1. Őri Imre

    Az általam választott 300kg-os mágnes ez ideális! Nagyon erős, rendkívül gyorsan szárad és nem vágja a kezezem!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük