Kötél 340 kg (terepmintás 30 m)

(2 vásárlói értékelés)

4 990 Ft

Poliészter kötél mágnes horgászathoz, vastagsága 5 mm, teherbírása 340 kg, hossza 30 m. Rugalmatlan és erősebb, mint egy hagyományos kötél. Nem szakad el, és a mágnes nem akad el a víz alatt.

Nagyon erős kötél, ideális mágnes horgászathoz. Négyszer kisebb súllyal rendelkezik, mint egy hegymászó kötél, így könnyebb bedobni és kihúzni a vízből. Mivel nem szív fel vizet, órákig tartó keresés után is könnyű marad, és gyorsan szárad.

A poliészter kötél rugalmatlan

Sok más kötél (pl. ejtőernyő zsinór) rugalmas és nyújtható. Rugalmas kötél használatánál nem tudja megfelelően irányítani a mágnest a víz alatt. A nehéz leleteket szintén nehéz kihúzni rugalmas kötéllel: ahelyett, hogy a nehéz tárgyat húzná, csak kinyújtja a kötelet.

Köteleink rugalmatlanok, így segítségükkel könnyű kihúzni a nehéz leleteket és jobban irányíthatja a mágnes víz alatti mozgását.

Lano pre magnet fishing kamufláž

Nem veszíti el erejét, és tartósabb

Kötelünk poliészterből készül, nem nylonból. A nylon nedvesen elveszíti az erejét, a poliészter nem veszíti el az erejét. A poliészter gyorsabban szárad, ellenállóbb a súrlódás és az UV-sugárzás káros hatásaival szemben. A poliészter használatának legnagyobb előnye azonban az, hogy a kötél rugalmatlan.

Extra erős kötél

A kötél 9 belső szálat tartalmaz, amelyek egy kissé vastagabbak, mint a 7 szálat tartalmazó ejtőernyő zsinórok, ezért erős és törésállóbb, mint az ejtőernyő zsinórja. Ha csak a kezével fogja húzni a mágnest, akkor nem kell attól félnie, hogy elszakítja a kötelet. Emberi erővel nem szakítható szét.

Lano pre magnet fishing kamufláž 9 vlákien

Kevésbé vágja a kezét

Poliészter kötelünk vastagsága 5 mm. Ez egy milliméterrel több, mint az 550-es ejtőernyő zsinór. Ennek eredményeként húzáskor lényegesen kevésbé vágja a kezét.

5mm hrubé lano pre magnet fishing kamufláž

Hogyan kell helyesen csomót kötni 

A kötél szilárdságának megőrzése érdekében javasoljuk a Hogyan kössünk csomót a mágnesre?  című cikkünk elolvasását. A legtöbb ember 15 méternél nagyobb távolságra képes eldobni. A 30 méteres kötél ezért ideális hosszúságú. A rövid kötélen lévő mágnest nem lehet olyan megfelelő mélységbe dobni, ahol több és érdekesebb lelet található.

A kötelek kategóriájában vastagabb, 7 mm-es köteleket kínálunk 540 kg -ig. Az ilyen kötél akkor előnyösebb, ha a mágnes akadályba ütközik, és autóval szeretné húzni.

A kötél hegymászásra nem alkalmas .

Kóstolj bele a mágnes horgászat varázsába!

Ebben a videóban a webshopunkban kapható készlettel horgászunk:

Horgász mágnes 530 kg
Kétoldalas horgász mágnes 300 kg
Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)
Kesztyűk mágnes horgászathoz

Széleskörű leletgyűjtemény lelkes mágnes horgászoktól

Összetétel

poliészter

Hosszúság

30 méter

Vastagság

5 mm

Erő

340 kg

Szín

álcázó

Kötél 340 kg (terepmintás 30 m) termékről 2 értékelés

  1. Ferenczi Oszkár

    Elegedett vagyok. A kotel nem sziv fel vizet, es tobbszori hasznalat utan is jo allapotban van. Csomok alakulnak ki rajta, amelyeket szet kell oldani, de ez így van minden kotellel.

  2. Jónás Barnabás

    Kiváló minőségű és erős kötél, de vékony is, ami nagyon praktikus a mágneses horgászatban. Ez egy olyan termék, amelynek minősége meghaladta az árat, határozottan ajánlom.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.