Akció!

Kétoldalas horgász mágnes 1100 kg

75 990 Ft

Kategória:

A legerősebb mágnes a legnagyobb rajongók számára. Lénygesen több fogást fog kihúzni a vízből, mint bármely más mágnessel. 

A mágnes átmérője 13,5 cm, vastagsága 4 cm és súlya 4,36 kg.

A legerősebb mágnes a legnagyobb rajongók számára

A legerősebb horgász mágnes a magyar piacon. A mágnes tartóereje egyszerűen hihetetlen – akár 1100 kg. Minél erősebb a mágnes, annál több kincsre lel. A legerősebb mágnesnek köszönhetően összehasonlíthatatlanul több fogása lesz, mint bármely más mágnesnél. 

A mágnes horgászat rajongói számára tervezték, akik a legjobbat akarják. Ha van valami nehéz és érdekes tárgy a vízben, pl. kerékpár, fegyverekkel teli táska vagy széf, ezzel a mágnessel van a legjobb esélye megtalálni őket.

Kétoldalas mágnes

A kétoldalas mágnesnek két menete van, amelyekbe a gyűrű becsavarható: egyik az oldalán, a másik a mágneses oldal közepén. Választhat, hogy a gyűrűvel a mágnes oldalán vagy közepén fog-e horgászni, és a felesleges csavart lecsavarhatja.

A kétoldalas mágnesek előnye, hogy mindkét oldalukról vonzanak, így több fogást találhat velük. A mágnes tartóereje mindkét oldalon 1100 kg. 

A második előnye az, hogy oldalról történő húzáskor a kétoldalas mágnesek kevésbé szorulnak be a kövek és a fák gyökerei közé. Ez csökkenti annak a kockázatát, hogy a mágnes annyira beragad. hogy már nem tudja kihúzni. Súlya miatt azonban ezt a mágnest elsősorban felülről történő húzásra – hídról, hajóról – találták ki.

Legmagasabb minőség

A belső mágnes a világ legerősebb mágneses anyagából, az NdFeB-ből készül. Óriási szakítóerővel és kivételes hatótávolsággal rendelkezik. A neodímium mágnes körül egy rozsdásodásnak ellenálló csiszolt acélhenger található, ami növeli a mágnes teljes mágneses erejét.

Nagyobb súly

Az 1100 kg-os mágnes 4,2 kg súlyú, sokkal nehezebb, mint a hagyományos horgász mágnesek súlya. Erős és rendkívül gyorsan süllyed a víz aljára. Egyazon időben több leletet képes kihúzni a vízből, és élvezetesebb vele a horgászat.

Mágnes horgászathoz alkalmas

A kötél megkötésére szolgáló szemek, a durva polírozott bevonat és a mágneses erő a mágnes aktív oldalába való koncentrálása miatt ideális eszköz a vízben rejlő fémkincsek megtalálására

Széleskörű alkalmazás

A mágnes arra is felhasználható, hogy kihúzza a csatornába beesett kulcsokat vagy munkaeszközöket, megkeresse a kulcsokat a fűben, felkösse a cserepes virágokat a lugasra, ha van vastartója, szétválassza a hulladékot, kitisztítsa a kutakat vagy megtisztítsa a szökőkutat az érméktől. 

Kiegészítők

A 1100 kg- os mágneshez ajánlott védőkesztyűt vásárolni, hogy ne vágja meg magát az éles tárgyak eltávolításánál és egy erős poliészter kötelet, ami csökkenti a mágnes elvesztésének esélyét.

A CSAVAR RÖGZÍTÉSE:

A szemescsavart minden használat előtt szorosan a mágneshez kell csavarozni.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

A csavar biztosabb tapadásához a BISON METAL LOCK 10 ml speciális ragasztót ajánljuk.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

Kóstolj bele a mágnes horgászat varázsába!

Ebben a videóban a webshopunkban kapható készlettel horgászunk:

Horgász mágnes 530 kg
Kétoldalas horgász mágnes 300 kg
Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)
Kesztyűk mágnes horgászathoz

Széleskörű leletgyűjtemény lelkes mágnes horgászoktól

Tömeg 4.36 kg
Erő

2×1100 kg

Átmérő

135 mm

Összetétel

NdFeB + acél

Hőellenállás

max. 80°C

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kétoldalas horgász mágnes 1100 kg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.