Kötél 540 kg (narancssárga 15 m)

3 990 Ft

Poliészter kötél mágnes horgászathoz, vastagsága 7 mm, hossza 15 m, teherbírása 540 kg. Rugalmatlan és sokkal erősebb, mint egy hagyományos kötél, ezért nem szakad el, és a mágnes nem szorul be a víz alatt.

Extra erős kötél, mágnes horgászathoz ideális. Háromszor kisebb súllyal rendelkezik, mint egy hegymászó kötél, így könnyebb bedobni és kihúzni a vízből. Mivel nem szív fel vizet, órákig tartó keresés után is könnyű marad, és gyorsan szárad. 

A poliészter kötél rugalmatlan

Sok más kötél (pl. ejtőernyő zsinór) rugalmas és nyújtható. Rugalmas kötél használatánál nem tudja megfelelően irányítani a mágnest a víz alatt. A nehéz leleteket szintén nehéz kihúzni rugalmas kötéllel: ahelyett, hogy a nehéz tárgyat húzná, csak kinyújtja a kötelet.

Köteleink rugalmatlanok, így segítségükkel könnyű kihúzni a nehéz leleteket és jobban irányíthatja a mágnes víz alatti mozgását.

oranžový paracord

Nem veszíti el erejét, és tartósabb

Kötelünk poliészterből készül, nem nylonból. A nylon nedvesen elveszíti az erejét, a poliészter nem veszíti el az erejét. A poliészter gyorsabban szárad, ellenállóbb a súrlódás és az UV-sugárzás káros hatásaival szemben. A poliészter használatának legnagyobb előnye azonban az, hogy a kötél rugalmatlan.

Kevésbé vágja a kezet

Poliészter kötelünk vastagsága 7 mm. Ez egy milliméterrel több, mint az 550-es ejtőernyő zsinór. Ennek eredményeként húzáskor lényegesen kevésbé vágja a kezét.

Autóval való vontatásra alkalmas

A 7 mm vastag kötél alkalmas autóval való vontatásra, ha a mágnes akadályba ütközik és autóval szeretné húzni. 

Ideális szín

A sugárzó narancssárga színnek köszönhetően a kötél jól látható a vízszint alatt. Ha a mágnes beragad, láthatja, hol van, és kiszabadíthatja kézzel vagy kihúzhatja egy másik mágnessel.

Hogyan kell helyesen csomót kötni 

A kötél szilárdságának megőrzése érdekében javasoljuk a Hogyan kössünk csomót a mágnesre? cikk elolvasását.

A legtöbb ember 15 méternél nagyobb távolságra képes eldobni. A 30 méteres kötél ezért ideális hosszúságú. A rövid kötélen lévő mágnest nem lehet olyan megfelelő mélységbe dobni, ahol egyre több és érdekesebb lelet található.

A kötelek kategóriájában vékonyabb 5 mm-es köteleket kínálunk 340 kg -ig

A kötél hegymászásra nem alkalmas.

Kóstolj bele a mágnes horgászat varázsába!

Ebben a videóban a webshopunkban kapható készlettel horgászunk:

Horgász mágnes 530 kg
Kétoldalas horgász mágnes 300 kg
Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)
Kesztyűk mágnes horgászathoz

Széleskörű leletgyűjtemény lelkes mágnes horgászoktól

Tömeg 0.520000 kg
Összetétel

poliészter

Hosszúság

15 méter

Vastagság

7 mm

Erő

540 kg

Szín

narancssárga

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kötél 540 kg (narancssárga 15 m)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.