Horgász mágnes 160 kg

(3 vásárlói értékelés)

9 990 Ft

Kategória:

Az egyik legkisebb horgász mágnes gyerekeknek és kezdőknek. Jó szórakozást a mágnes horgászathoz! Dobja a mágnest a vízbe, és fedezze fel a rejtett kincseket!

A mágnes átmérője 6 cm, vastagsága 1,5 cm és súlya 0,45 kg.

Erős mágnes a kincsvadászok számára

Erős horgász mágnes a kincsvadászok számára. Ideális körülmények között 160 kilogrammos tárgyat képes elbírni.

Minél erősebb a mágnes, annál több kincsre lel. Egy gyenge mágnessel kevesebb tárgyat talál, és némelyeket valószínűleg nem is lesz képes kihúzni a partra, mivel a vízben leválnak a mágnesről.

A legerősebb mágneses anyag

A belső mágnes a világ legerősebb típusú állandó mágnese. A legerősebb mágneses anyagból készül – neodímium, vas és bór (NdFeB) ötvözetéből. Nemcsak hatalmas szakítóerővel, hanem nagy hatótávolsággal is rendelkezik. Acéltokba van helyezve, amely megvédi a mágnest a rozsdától, a repedéstől, és ezzel egyidejűleg növeli a teljes mágneses erőt. A mágnes élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy használat után törölje meg.

Optimális súly

A mágnes súlya 0,45 kg. Ennek eredményeként viszonylag gyorsan süllyed. Egyazon időben több leletet is képes kihúzni a vízből, és nagyobb élménnyé teszi a horgászatot.

Mágnes horgászathoz alkalmas

A kötél megkötésére szolgáló szemek, a durva polírozott bevonat és a mágneses erő a mágnes aktív oldalába való koncentrálása miatt ideális eszköz a vízben rejlő fémkincsek megtalálására.

Széleskörű alkalmazás

A mágnes arra is felhasználható, hogy kihúzza a csatornába beesett kulcsokat vagy munkaeszközöket, megkeresse a kulcsokat a fűben, felkösse a cserepes virágokat a lugasra, ha van vastartója, szétválassza a hulladékot, kitisztítsa a kutakat vagy megtisztítsa a szökőkutat az érméktől. 

Kiegészítők

A 160 kg-os mágneshez javasoljuk, hogy vásároljon védőkesztyűt, hogy ne vágja meg magát az éles tárgyak eltávolításakor, valamint egy mágnes horgászkötelet és egy elakadásgátló kúpot, amelyek megóvják a mágnest a víz alá ragadástól, illetve jelentősen csökkentik annak esélyét, hogy a mágnes beszoruljon az akadályok közé.

Tömeg 0.45 kg
Erő

160 kg

Átmérő

60 mm

Összetétel

NdFeB + acél

Hőellenállás

max. 80°C

Horgász mágnes 160 kg termékről 3 értékelés

 1. Zisgmond Árpád

  Valamilyen teszt videót megnéznék, mert a nyakamat merem rá tenni, hogy ezek a mágnesek jóval fölé vannak lőve a tartóerőnek. A kép is kicsit furcsa, hogy egy M10es csavar hogy lehet ekkore a mágneshez képest. 6cm-es mágnes 160kg tartóerővel, ugyan már…

  • MágnesPecázas.hu

   A mágnes ideális körülmények között 160 kg-ot hordozhat: amikor a mágnes teljes felületével megérinti a vastag acélt, és az acél felületére merőlegesen van húzva. Ha a tárgy nem érinti a mágnest teljes egészében, a tárgy egyenetlen felülettel rendelkezik, nem tiszta acélból készül, rozsdás vagy festékréteggel rendelkezik, az erő jelentősen alacsonyabb. A mágnesek által biztosított erő a mágnesek összehasonlítására szolgál és nem tükrözheti annak a tárgynak a maximális súlyát, amelyet mágnessel kihúzhat a vízből.

   Mivel a vízben lévő tárgyak általában sárral eltömődnek, rozsdásodnak és nem érintik a mágnest teljes felületét, a mágnesnek sokkal erősebbnek kell lennie, mint a kihúzandó tárgy súlya. Ezért csak 90 kg vagy annál nagyobb erősségű mágneseket kínálunk. Minél erősebb a mágnes, annál több tárgyat húzhat ki.

   Megpróbálok készíteni egy videót a szakítóerő méréséről. Garantálhatom azonban, hogy ha összehasonlítja ezt a mágnest egy másik gyártótól vásárolt, azonos erővel rendelkező mágnessel, akkor mágnesünk elbírja ugyanazokat a tárgyakat, vagy még többet is, mint a másik gyártótól származó mágnes. Azt is hiszem, hogy a mágnesünk távoli tárgyakat is vonz és érzésre erősebb lesz. A mágnesek esetében nem csak a szakító erő, hanem a mágneses mező hatótávolsága is fontos, amelyet általában a mágneseknél nem említenek. Tudjon meg többet a legnagyobb elérhetőségű garanciánkról a Miért vásároljon velünk? oldalon.

   Őszintén hisszük, hogy Európában a legjobb kincsvadász mágneseket árusítjuk. Ha nem elégedett a mágnessel, visszaküldheti. A panaszt elfogadjuk.

   Ami a csavart illeti, a mágnes felső részén van egy belső menet, amelybe az M10 szemet becsavarják. Így néz ki a mágnes a szem kicsavarása után:

   horgászmágnes szem nélkül

   A csavar nem halad át a teljes mágnesen, mint más mágneseknél. A mágnes teljes alja NdFeB mágneses összetételből készül, amely miatt a mágnes még távolabbi tárgyakat is vonz. Így néz ki a mágnes alulról:

   mágnes 160 kg alulról

   Összehasonlításképpen, ez egy másik típusú mágnes, amelyet nem árulunk:

   A mágnesek, amelyeken a csavar áthalad, gyakran azonos teherbírási képességgel rendelkeznek, egyúttal kisebb hatótávolsággal is. Vegye figyelembe azt is, hogy a mágnesünkön a kisebb rész acéltokból, nagyobb része mágneses összetételből készül. Ennek köszönhetően a mágnesünk nagyobb hatótávolsággal rendelkezik.

 2. Laczkó Péter

  A fiam mágnese is megérkezett és hihetetlen erős. Szép

  Mitsubishi blokk - mágnes tesztelve!

  Mitsubishi blokk - mágnes tesztelve!

 3. Gergely

  Kivaloan alkalmas a hidrol torteno horgaszasra, maximalis elegedettseg. A menetet javaslom ragasztóval bekenni.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…