Horgász mágnes 160 kg

(3 vásárlói értékelés)

9 990 Ft

Kategória:

Az egyik legkisebb horgász mágnes gyerekeknek és kezdőknek. Jó szórakozást a mágnes horgászathoz! Dobja a mágnest a vízbe, és fedezze fel a rejtett kincseket!

A mágnes átmérője 6 cm, vastagsága 1,5 cm és súlya 0,45 kg.

Erős mágnes a kincsvadászok számára

Erős horgász mágnes a kincsvadászok számára. Ideális körülmények között 160 kilogrammos tárgyat képes elbírni.

Minél erősebb a mágnes, annál több kincsre lel. Egy gyenge mágnessel kevesebb tárgyat talál, és némelyeket valószínűleg nem is lesz képes kihúzni a partra, mivel a vízben leválnak a mágnesről.

A legerősebb mágneses anyag

A belső mágnes a világ legerősebb típusú állandó mágnese. A legerősebb mágneses anyagból készül – neodímium, vas és bór (NdFeB) ötvözetéből. Nemcsak hatalmas szakítóerővel, hanem nagy hatótávolsággal is rendelkezik. Acéltokba van helyezve, amely megvédi a mágnest a rozsdától, a repedéstől, és ezzel egyidejűleg növeli a teljes mágneses erőt. A mágnes élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy használat után törölje meg.

Optimális súly

A mágnes súlya 0,45 kg. Ennek eredményeként viszonylag gyorsan süllyed. Egyazon időben több leletet is képes kihúzni a vízből, és nagyobb élménnyé teszi a horgászatot.

Mágnes horgászathoz alkalmas

A kötél megkötésére szolgáló szemek, a durva polírozott bevonat és a mágneses erő a mágnes aktív oldalába való koncentrálása miatt ideális eszköz a vízben rejlő fémkincsek megtalálására.

Széleskörű alkalmazás

A mágnes arra is felhasználható, hogy kihúzza a csatornába beesett kulcsokat vagy munkaeszközöket, megkeresse a kulcsokat a fűben, felkösse a cserepes virágokat a lugasra, ha van vastartója, szétválassza a hulladékot, kitisztítsa a kutakat vagy megtisztítsa a szökőkutat az érméktől. 

Kiegészítők

A 160 kg-os mágneshez javasoljuk, hogy vásároljon védőkesztyűt, hogy ne vágja meg magát az éles tárgyak eltávolításakor, valamint egy mágnes horgászkötelet és egy elakadásgátló kúpot, amelyek megóvják a mágnest a víz alá ragadástól, illetve jelentősen csökkentik annak esélyét, hogy a mágnes beszoruljon az akadályok közé.

A CSAVAR RÖGZÍTÉSE:

A szemescsavart minden használat előtt szorosan a mágneshez kell csavarozni.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

A csavar biztosabb tapadásához a BISON METAL LOCK 10 ml speciális ragasztót ajánljuk.

kötések és menetek rögzítése ragasztóval

Kóstolj bele a mágnes horgászat varázsába!

Ebben a videóban a webshopunkban kapható készlettel horgászunk:

Horgász mágnes 530 kg
Kétoldalas horgász mágnes 300 kg
Kötél 340 kg (narancssárga 30 m)
Kesztyűk mágnes horgászathoz

Széleskörű leletgyűjtemény lelkes mágnes horgászoktól

Tömeg 0.4500000 kg
Erő

160 kg

Átmérő

60 mm

Összetétel

NdFeB + acél

Hőellenállás

max. 80°C

Horgász mágnes 160 kg termékről 3 értékelés

 1. Zisgmond Árpád

  Valamilyen teszt videót megnéznék, mert a nyakamat merem rá tenni, hogy ezek a mágnesek jóval fölé vannak lőve a tartóerőnek. A kép is kicsit furcsa, hogy egy M10es csavar hogy lehet ekkore a mágneshez képest. 6cm-es mágnes 160kg tartóerővel, ugyan már…

  • MágnesPecázas.hu

   A mágnes ideális körülmények között 160 kg-ot hordozhat: amikor a mágnes teljes felületével megérinti a vastag acélt, és az acél felületére merőlegesen van húzva. Ha a tárgy nem érinti a mágnest teljes egészében, a tárgy egyenetlen felülettel rendelkezik, nem tiszta acélból készül, rozsdás vagy festékréteggel rendelkezik, az erő jelentősen alacsonyabb. A mágnesek által biztosított erő a mágnesek összehasonlítására szolgál és nem tükrözheti annak a tárgynak a maximális súlyát, amelyet mágnessel kihúzhat a vízből.

   Mivel a vízben lévő tárgyak általában sárral eltömődnek, rozsdásodnak és nem érintik a mágnest teljes felületét, a mágnesnek sokkal erősebbnek kell lennie, mint a kihúzandó tárgy súlya. Ezért csak 90 kg vagy annál nagyobb erősségű mágneseket kínálunk. Minél erősebb a mágnes, annál több tárgyat húzhat ki.

   Megpróbálok készíteni egy videót a szakítóerő méréséről. Garantálhatom azonban, hogy ha összehasonlítja ezt a mágnest egy másik gyártótól vásárolt, azonos erővel rendelkező mágnessel, akkor mágnesünk elbírja ugyanazokat a tárgyakat, vagy még többet is, mint a másik gyártótól származó mágnes. Azt is hiszem, hogy a mágnesünk távoli tárgyakat is vonz és érzésre erősebb lesz. A mágnesek esetében nem csak a szakító erő, hanem a mágneses mező hatótávolsága is fontos, amelyet általában a mágneseknél nem említenek. Tudjon meg többet a legnagyobb elérhetőségű garanciánkról a Miért vásároljon velünk? oldalon.

   Őszintén hisszük, hogy Európában a legjobb kincsvadász mágneseket árusítjuk. Ha nem elégedett a mágnessel, visszaküldheti. A panaszt elfogadjuk.

   Ami a csavart illeti, a mágnes felső részén van egy belső menet, amelybe az M10 szemet becsavarják. Így néz ki a mágnes a szem kicsavarása után:

   horgászmágnes szem nélkül

   A csavar nem halad át a teljes mágnesen, mint más mágneseknél. A mágnes teljes alja NdFeB mágneses összetételből készül, amely miatt a mágnes még távolabbi tárgyakat is vonz. Így néz ki a mágnes alulról:

   mágnes 160 kg alulról

   Összehasonlításképpen, ez egy másik típusú mágnes, amelyet nem árulunk:

   A mágnesek, amelyeken a csavar áthalad, gyakran azonos teherbírási képességgel rendelkeznek, egyúttal kisebb hatótávolsággal is. Vegye figyelembe azt is, hogy a mágnesünkön a kisebb rész acéltokból, nagyobb része mágneses összetételből készül. Ennek köszönhetően a mágnesünk nagyobb hatótávolsággal rendelkezik.

 2. Laczkó Péter

  A fiam mágnese is megérkezett és hihetetlen erős. Szép

  Mitsubishi blokk - mágnes tesztelve!

  Mitsubishi blokk - mágnes tesztelve!

 3. Gergely

  Kivaloan alkalmas a hidrol torteno horgaszasra, maximalis elegedettseg. A menetet javaslom ragasztóval bekenni.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.